Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές από την προηγούμενη διοργάνωση, καθώς και στιγμιότυπα από την Τελετή Απονομής

Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2016

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας, με την παρουσία σύσσωμης της αγοράς Πληροφορικής / Επικοινωνιών και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, η Τελετή Απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2016, τα βραβεία που διοργανώνουν το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακολουθήστε on demand από την τελετή απονομής των Business IT Excellence Awards 2016.

Having problems viewing this video click here.

Στην κατάμεστη αίθουσα της εκδήλωσης βρέθηκαν περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα μας, με έκδηλο τον ενθουσιασμό των στελεχών που ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν τα βραβεία τους. Η πλειοψηφία των φετινών υποψηφιοτήτων χαρακτηρίστηκαν από καινοτομία, ευρηματικότητα και απτό επιχειρησιακό αποτέλεσμα, γεγονός που σηματοδοτεί ότι η σημερινή ψηφιακή εποχή έχει δώσει στρατηγικό χαρακτήρα στα έργα Πληροφορικής & Επικοινωνιών για τις επιχειρήσεις.

Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Τιμητικά Βραβεία
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή των Τιμητικών Βραβείων – Life Achievement σε στελέχη που με την πορεία τους και τις πρωτοβουλίες τους διαμόρφωσαν τον κλάδο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Τιμητικό Βραβείο απονεμήθηκε στους κκ: Καθηγητή Γιάννη Βασιλείου για τη συνεισφορά του στον ακαδημαϊκό και ερευνητικό τομέα, Καθηγητή Βασίλη Μακιό για την προσφορά του στην ανάπτυξη της καινοτομίας και εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων ΤΠΕ και Παντελή Τζωρτζάκη για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του Ιnternet και τον επιχειρηματικό τομέα των ΤΠΕ στην Ελλάδα.

Κορυφαία Βραβεία
Στην κορύφωση της βραδιάς, απονεμήθηκαν τα τρία Κορυφαία Βραβεία, στις εταιρείες που όχι μόνο συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία αλλά έχουν και ένα κοινό χαρακτηριστικό. Αυτό της εξωστρέφειας και των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα. Οι εταιρείες που διακρίθηκαν στο πλαίσιο αυτό, είναι: η ΑΒ Βασιλόπουλος για το Νέο Ολοκληρωμένο ERP το οποίο, ξεκινώντας από την Ελλάδα ως πιλότο, θα εγκατασταθεί σε πολλές ακόμα χώρες του Ομίλου Delhaize, η Oracle Hellas για το Oracle Cloud Development Hub που εδρεύει στην Αθήνα και εξυπηρετεί όλη την Ευρώπη και στους Ομίλους ΟΤΕ & Coca-Cola HBC για την επένδυση 43 εκατ. ευρώ που πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο Coca-Cola ΗΒC και αφορά την υλοποίηση από τον Όμιλο ΟΤΕ του Data Center που εξυπηρετεί 28 χώρες. Η βραδιά της τελετής συνεχίστηκε, με ποτό δίπλα στη θάλασσα, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και συγχαρητήρια στους νικητές.

Business IT Excellence Awards 2015

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας δίπλα στο κύμα, με την παρουσία όλης της αγοράς Πληροφορικής / Επικοινωνιών και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου στο Balux Prive, η Τελετή Απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2015, τα βραβεία που διοργανώνουν το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στη χώρα μας, με έκδηλο τον ενθουσιασμό των στελεχών που ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν τα βραβεία τους.

Business IT Excellence Awards 2015 (.pdf)

Business IT Excellence Awards 2014

Στην περυσινή τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότεροι από 300 Διευθυντές Πληροφορικής και υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες του ICT κλάδου στη χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την κριτική επιτροπή των βραβείων.

Business IT Excellence Awards 2013

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, η τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence (BITE) Awards 2013.

Στην τελετή, όπου συμμετείχαν πλέον των 250 στελεχών της αγοράς, αξιωματούχων της κυβέρνησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας, παρουσιάστηκαν & βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, οι οποίες διακρίθηκαν βάσει μιας αδιάβλητης διαδικασίας, που θεσμοθέτησε το περιοδικό netweek της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Business IT Excellence Awards 2013 (.pdf)

"Life Achievement" Awards

Κάθε χρόνο κατά την τελετή απονομής των βραβείων BITE λαμβάνει χώρα μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, καθώς επιβραβεύονται στελέχη που με την πορεία και τις πρωτοβουλίες τους διαμόρφωσαν τον κλάδο των ΤΠΕ όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Στα τιμητικά βραβεία των ΒΙΤΕ Αwards έχουν απονεμηθεί βραβεία σε στελέχοι που επέδειξαν πλούσιο έργο κατά την επαγγελματική τους πορεία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο FlickR

Business IT Excellence Awards 2012

Σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό και αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence Awards 2012. Στην τελετή παρουσιάστηκαν & βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα αλλά και η επιχειρηματική αριστεία των εταιρείων ΤΠΕ.

Δείτε φωτογραφίες στο FlickR Business IT Excellence Awards 2012 (.pdf)

Συνδιοργάνωση

Boussias Communications

ELTRUN

Με την Αιγίδα

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ

Official Publication

netweek

Με την Υποστήριξη

Association of Maritime Managers in Information Technology and Communications (A.M.M.I.TE.C)

Hellenic Professionals Informatics Society (HePIS)

IT Service Management Forum (itSMF)

Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΕΙΠ)

Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)

Hellenic CIO Forum

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ)

Διεθνές Ινστιτούτο Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (ISACA)