Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάθετε σήμερα τα οφέλη της χορηγίας ή της υποψηφιότητάς σας

Τελετή Απονομης

Μαίρη Τσούκαρη, τηλ.: 210-6617777, (εσωτ. 188), email: [email protected]

Πληροφορίες-Υποψηφιότητες

Χαρά Κατσαρού, τηλ.: 210-6617777, (εσωτ. 233), κιν: +30 6951 007 127, email: [email protected]

Χορηγίες

Θάνος Θώμος, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 322), e-mail: [email protected]

Λίζα Αντωνιάδη, τηλ.: 2106617777 (ext. 158), e-mail: [email protected]

Χορηγός Τίτλου

impact

Η IMPACT (www.impact.gr) είναι ο κορυφαίος, πιστοποιημένος πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης & διαβίβασης ηλεκτρονικών παραστατικών στην εφαρμογή myDATA της ΑΑΔΕ ενώ ταυτόχρονα αποτελεί έναν εξαιρετικά έμπειρο πάροχο B2B λύσεων αυτοματοποίησης συναλλαγών στην ΝΑ Ευρώπη διασυνδέοντας πάνω από 44.000 εταιρείες, σε 97 χώρες, διαβιβάζοντας πάνω από 15 εκατ. παραστατικά ετησίως.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες αυτοματοποίησης συναλλαγών που συγκεντρώνονται στην πλατφόρμα WeDoConnect της IMPACT, διασυνδέουν τις επιχειρήσεις και καθιστούν εφικτή την ανταλλαγή παραστατικών και επιχειρησιακών πληροφοριών μεταξύ τους, ανεξαρτήτως των ERP συστημάτων που χρησιμοποιούν. Η πλατφόρμα WeDoConnect προσφέρει έναν ενιαίο αξιόπιστο κόμβο διασύνδεσης με βάση τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφορίας-ISO 27001:2013). Οι καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις της πλατφόρμας WeDoConnect αναπτύσσονται σε τεχνολογίες cloud και αφορούν: ηλεκτρονική τιμολόγηση και διαβίβαση ηλεκτρονικών παραστατικών στην εφαρμογή myDATA της ΑΑΔΕ, λύσεις EDI & CRP, αυτοματοποίηση διαδικασίας παραλαβής δελτίων αποστολής, αυτοματοποίηση και έλεγχο διαδικασίας έγκρισης και καταχώρησης δαπανών, διαχείριση δεδομένων πωλήσεων δικτύου μεταπωλητών καθώς και ηλεκτρονική αρχειοθέτηση παραστατικών.

Η μακρόχρονη εμπειρία της IMPACT σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της ομάδας των στελεχών της, προσφέρουν μέσω της πλατφόρμας WeDoConnect, στους συνεργατες της προστιθεμενη αξία μέσα από δυο άξονες: αυτοματοποίηση των Β2Β διαδικασιών και συναλλαγών στην εφοδιαστική αλυσίδα με έμφαση στην ηλεκτρονική τιμολόγηση και ταυτόχρονα συμμόρφωση με τις φορολογικές απαιτήσεις. Έτσι, η συνολική προσέγγιση της IMPACT παρέχει όλα τα εφόδια για την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η IMPACT αποτελεί τον πιο έμπιστο σύμβουλο για τις μεγαλύτερες και πλέον επιτυχημένες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς. Η επιχειρηματική ηθική, η προσήλωση και η αξιοπιστία, αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες που χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

Στα πολύ δυνατά σημεία της IMPACT, συγκαταλέγονται εκτός από την πολύ καλή ποιότητα των λύσεων & των υπηρεσιών και η υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη υποστήριξη που παρέχει στους συνεργάτες της εξασφαλίζοντας την επιτυχή μετάβαση τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η εμπειρία της IMPACT συνδυάζεται με την άριστη γνώση της ευρωπαϊκής αγοράς όπου, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Παρόχων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης (European E-Invoicing Service Providers Association, EESPA), η IMPACT ενημερώνεται άμεσα για τις τάσεις, τις αλλαγές αλλά και τις νομοθετικές τροποποιήσεις που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, ενισχύοντας έτσι την ήδη υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει.

Υπό την Αιγίδα

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ

Τιμητική Υποστήριξη

Χορηγός Επικοινωνίας

euro2day

Διοργάνωση

Official Publication

netweek