Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

ΔΕΗ BITE AWARDS 2023

12 χρόνια, 304 εταιρείες, 1830 έργα τεχνολογικής καινοτομίας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε μια εντυπωσιακή βραδιά στο Anassa City Events, η δωδέκατη τελετή απονομής των ΔΕΗ BITE Awards 2023 του πιο σημαντικού θεσμού επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα που διοργανώνεται από την Boussias Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΣΕΠΕ.

Στην τελετή, την οποία παρακολούθησαν 650 στελέχη της αγοράς,  βραβεύθηκαν τα κορυφαία έργα πληροφορικής και οι δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε. Καταγράφηκε φέτος νέο ρεκόρ, για τρίτη συνεχή χρονιά, στον αριθμό των έργων που κατατέθηκαν προς αξιολόγηση τα οποία ξεπέρασαν για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού τα 370.

 

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς έλαβαν οι:

 

Eurobank και ΔΕΗ: Digitalized Companies of the year

Epsilon Net Group: ICT Company of the Year

Satori Analytics: Software House of the year

MainSys: Digital Government Provider of the year

OTE Group – ICT Services Provider of the year

ΔΕΗ BITE Awards 2023

Στον χαιρετισμό του ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος εστίασε στην «επώαση» πολλών σημαντικών έργων Πληροφορικής στην Ελλάδα και τη σημασία της μεγάλης χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την ψηφιακή αναβάθμιση, καταλήγοντας πως με την καλή συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και θα  μπορέσουμε να έχουμε πολύ σημαντικά αποτελέσματα που θα αλλάξουν τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών και των επιχειρήσεων στη χώρα. 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης Καθηγητή Γιώργο Δουκίδη στα φετινά βραβεία αναδείχθηκαν οι ακόλουθες τάσεις: η πραγματοποίηση σημαντικών έργων μεγάλης εμβέλειας, κυρίως σε ιδιωτικούς οργανισμούς, ο ψηφιακός μετασχηματισμός όχι στα «χαρτιά» αλλά στην πραγματικότητα, οι εξειδικευμένες λύσεις σε σημαντικούς κλάδους για την εθνική οικονομία, τα σημαντικά projects για το cloud migration, η αύξηση έργων τεχνητής νοημοσύνης και Big Data, οι σημαντικές καινοτομίες από τους παρόχους της πληροφορικής και η σοβαρή ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Το πρώτο τιμητικό βραβείο της χρονιάς απονεμήθηκε στους Χάρη Πυλαρινό και James Hooker συνιδρυτές της ελληνικής καινοτόμου startup Hack the Box, μιας πλατφόρμας επιμόρφωσης, πιστοποίησης και αξιολόγησης ταλέντων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Αριθμώντας δύο εκατομμύρια μέλη που εκπαιδεύονται σε εκατοντάδες εργαστηρια προσομοίωσης και έχοντας συνεργασία με οργανισμούς όπως η Toyota, η Siemens και  το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, η εταιρεία εξασφάλισε στις αρχές του έτους χρηματοδότηση ύψους 55 εκ. δολαρίων.

Το δεύτερο τιμητικό βραβείο έλαβαν 3 πρωτεργάτες των BITE Awards: o Γιάννης Σύρρος, επίτιμος Πρόεδρος του WITSA, o Τάσος Αλέφαντος, ιδρυτής του του ITSMF Hellas  και o Μιχάλης Μωραΐτης, ιδρυτικό μέλος του Hellenic CIO Forum. Και οι τρεις συνέβαλαν καθοριστικά με την εμπειρία τους, στο ξεκίνημα των βραβείων 12 χρόνια πριν, τόσο στη δημιουργία των κατηγοριών όσο και στη διαμόρφωση της διαδικασίας, βάζοντας τις βάσεις του διαγωνισμού που εξελίχθηκε στον κορυφαίο θεσμό επιβράβευσης της αγοράς ICT, ενώ έχουν καταγράψει και σημαντικά επιτεύγματα στον χώρο της πληροφορικής τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς.

Τα 2 Platinum βραβεία, για τα έργα που απέσπασαν την υψηλότερη βαθμολογία από την επιτροπή αξιολόγησης έλαβαν: ι) η Διαμαντής Μασούτης AE – ΕΚΕΤΑ για το έργο “NeuroMkt” στην κατηγορία «Τεχνητή Νοημοσύνη» και ιι) Το Χαμόγελο του Παιδιού και η SingularLogic για την ανάπτυξη και υλοποίηση του European Missing Alert Automated System (EMAAS), στην κατηγορία «Νέα Καινοτόμος Ψηφιακή Υπηρεσία». 

IMPACT BITE AWARDS 2022

11 χρόνια επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας

Μετά την περσινή δέκατη επέτειο της διοργάνωσης και το ρεκόρ που καταγράφηκε τόσο ως προς τον αριθμό των συμμετοχών, όσο και των μεμονωμένων εταιρειών / οργανισμών που τις υπέβαλαν, ο κορυφαίος θεσμός βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά, για να αναδείξει τα πιο σημαντικά έργα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Προετοιμάστε και φέτος τις υποψηφιότητες σας για να αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που συγκεντρώνει τα κορυφαία στελέχη της αγοράς και διακεκριμένους ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Διεκδικήστε τη διάκριση που αξίζει σε εσάς και την ομάδα σας και γίνετε μέρος της κοινότητας των IMPACT BITE AWARDS, των οργανισμών που πρωτοπορούν και αναπτύσσονται, αλλάζοντας τα δεδομένα των κλάδων τους και του ελληνικού επιχειρείν, μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας.
IMPACT BITE Awards 2022

IMPACT BITE AWARDS 2021

Για δέκατη χρονιά επιβραβεύθηκε η τεχνολογική καινοτομία

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στο Markou Wine Museum, η δέκατη επετειακή τελετή απονομής των IMPACT BITE AWARDS 2021 , του πιο σημαντικού θεσμού επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα που διοργανώνεται από την Boussias, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ και με την τιμητική υποστήριξη του εργαστηρίου ELTRUN του ΟΠΑ.

Στην μεγάλη αυτή γιορτή, την οποία παρακολούθησαν 300 στελέχη της αγοράς και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming, βραβεύθηκαν και φέτος τα κορυφαία έργα πληροφορικής και οι δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε.

Το τιμητικό βραβείο της χρονιάς απονεμήθηκε από τον εκδότη Μιχάλη Μπούσια στον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, για την πολύτιμη συμβολή του στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Υπουργός δήλωσε ότι το παραλαμβάνει ως επικεφαλής μιας ομάδας, που έχει καταφέρει μεγάλα αποτελέσματα σε ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα. «Έχουμε επιτύχει να βάλουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή» τόνισε ο υπουργός, και συνέχισε «έχουμε μια εκθετική αλλαγή: από τα 8,8 εκ. ψηφιακές συναλλαγές το πρώτο εξάμηνο του 2018 έχουμε φτάσει τα 150 εκ. το αντίστοιχο εξάμηνο του 2021. Θα δείτε όλο και περισσότερες υπηρεσίες να λειτουργούν φέτος μέσα από το gov.gr». Και έκλεισε αναφέροντας: «Το μεγάλο ζητούμενο είναι να χρησιμοποιούμε την ψηφιακή διακυβέρνηση στο εταιρικό επίπεδο βάζοντας στο επίκεντρο τον πελάτη και σε κοινωνικό επίπεδο, βάζοντας στο επίκεντρο τον πολίτη».

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση του παγκοσμίου φήμης επιχειρηματία Salim Ismail, συγγραφέα του best seller “Exponential Organizations και founding CEO του Singularity University, ο οποίος εμφανίστηκε ζωντανά από την California, και συμμετείχε στην απονομή του τιμητικού βραβείου στον υπουργό. Ο Salim Ismail ανέφερε πως είναι τιμή του να συμμετέχει, έστω διαδικτυακά, στη βράβευση του υπουργού και πως το έργο που έχει γίνει για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας είναι εντυπωσιακό, με χιλιάδες υπηρεσίες που διατέθηκαν στους πολίτες, τις επιχειρήσεις και με έμφαση στον τομέα της υγείας, εν μέσω πανδημίας. Και συνέχισε λέγοντας:« Όπως εξελίσσεται ο κόσμος με τη συμβολή της τεχνολογίας, είναι ανάγκη να επαναπροσδιορίσουμε αξίες όπως τη δημοκρατία, τον ρόλο της πολιτείας, τον τρόπο αλληλεπίδρασης μας με τον κόσμο και το παράδειγμα της Ελλάδας σε αυτό το κομμάτι είναι εξαιρετικό. Με τις ταχύτατες, εκθετικές αλλαγές που πραγματοποιούνται, η Ελλάδα σύντομα θα ξεπεράσει πολλές χώρες του κόσμου στην ψηφιακή εξέλιξη.»

Στην επετειακή αυτή εκδήλωση δόθηκαν τα δύο κορυφαία βραβεία της δεκαετίας, όπως προέκυψαν από το άθροισμα των κορυφαίων βραβείων κάθε χρονιάς από το 2012 μέχρι σήμερα. ICT Company of the decade αναδείχθηκε η COSMOTE – Όμιλος ΟΤΕ, ενώ Digitalized Company of the decade αναδείχθηκε η Interamerican.

Τις κορυφαίες διακρίσεις για το 2021 έλαβαν οι: Διαμαντής Μασούτης ΑΕ-Digitalized Company of the year, COSMOTE-ICT Company of the year, Intrasoft – Integrator of the year και Όμιλος Epsilon Net – Software House of the year. Το Platinum βραβείο, για το έργο που έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές απέσπασε η nvisionist – nvbird για το έργο «nvbird – Bird Detection & Monitoring System», ένα καινοτόμο σύστημα προστασίας των πουλιών από τις ανεμογεννήτριες με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

IMPACT BITE AWARDS 2020

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 η απονομή των IMPACT BITE AWARDS 2020, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργανώνει για ένατη συνεχή χρονιά η BOUSSIAS, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ.

Η μεγάλη αξία των έργων πληροφορικής που στήριξαν στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε τις επιχειρήσεις, την οικονομία και την κοινωνία και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της τεχνολογίας, αναδείχθηκε μέσα από τα έργα που βραβεύθηκαν στα φετινά IMPACT BITE AWARDS.

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ και ο Όμιλος ΟΤΕ, οι οποίες αναδείχθηκαν Digitalized Company of the Year και ICT Company of the Year αντίστοιχα.

IMPACT BITE Awards 2020

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των βραβείων Καθηγητής Γιώργος Δουκίδης ανέφερε στη δήλωση του: «Τα βραβεία λαμβάνουν χώρα σε μια δύσκολη εποχή λόγω της πανδημίας. Ο κλάδος όμως του ICT και οι σχετικές IT διευθύνσεις των εταιριών λειτούργησαν αποδοτικά και πρόσφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες και συστήματά ώστε οι εταιρίες να συνεχίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους πάρα το lock-down. Ειδικά για φέτος θα ήθελα να αναφέρω ότι μεταξύ των βραβείων υπάρχουν ώριμες πρωτοβουλίες αξιοποίησης συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης και μεγάλων δεδομένων, ευρεία αξιοποίηση υποδομών cloud, αναβάθμιση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης ως υποδομής ολοκλήρωσης στην εφοδιαστική αλυσίδα, digital onboarding για πολύπλοκες και απαιτητικές διαδικασίες, αλλά και ολοκληρωμένες πρωτοβουλίες ψηφιακού μετασχηματισμού».

Ο συντονιστής της επιτροπής Γεν. Διευθυντής του ΣΕΠΕ, Μέλος ΔΣ DigitalEurope και Deputy Chairman WITSA Γιάννης Σύρρος ανέφερε πως τα βραβεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται επιχειρήσεις και οργανισμοί οι οποίες αξιοποιούν με καινοτόμους τρόπους την ψηφιακή τεχνολογία προκειμένου να προσφέρουν επιχειρηματική αξία, είτε δημιουργώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ή βελτιστοποιώντας τις επιχειρησιακές διαδικασίες, ή δημιουργώντας τα θεμέλια για ανάπτυξη. Κάθε χρόνο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της αγοράς τεχνολογίας, και όχι μόνο, έτσι και φέτος, και μάλιστα υπό τις συνθήκες της πανδημίας COVID-19, βραβεύονται στο πλαίσιο τους, εξαιρετικά ενδιαφέροντα έργα τα οποία είναι ενδεικτικά του πως πλέον η τεχνολογία μεταμορφώνει κάθε πτυχή και δραστηριότητα των σύγχρονων κοινωνιών.

IMPACT BITE AWARDS 2019

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 στο Μουσείο Οίνου η τελετή απονομής των IMPACT BITE AWARDS 2019, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά η Boussias Communications, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ.
Στην τελετή, την οποία παρακολούθησαν 580 στελέχη της αγοράς, βραβεύθηκαν και φέτος οι βέλτιστές πρακτικές και τα καινοτόμα έργα ΤΠΕ της χρονιάς.
Παρακολουθήστε on demand την απονομή των IMPACT BITE AWARDS 2019.

Στη φετινή διοργάνωση κατατέθηκαν περισσότερες υποψηφιότητες από κάθε άλλη χρονιά – 25% περισσότερες εταιρείες και 52% περισσότερες υποψηφιότητες – με πολλά καινοτόμα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού και αξιοποίησης νέων τεχνολογιών.

IMPACT BITE Awards 2019

Χαιρετισμοί – Δηλώσεις

Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ και καθηγητής του ΟΠΑ

Στον εισαγωγικό του χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ Καθηγητής Νίκος Βέττας ανέφερε ότι ο κλάδος ΤΠΕ στη χώρα μας πηγαίνει καλά τα τελευταία χρόνια, αλλά ξεκινά από μια πολύ χαμηλή βάση σε σύγκρισή με τον μέσο όρο της Ευρώπης. Έχει ήδη επιτύχει μετρήσιμα αποτελέσματα στην ελληνική οικονομία και είναι από τους λίγους κλάδους με πρακτικά μηδενική ανεργία. Καθώς στηρίζεται κυρίως στο ανθρώπινο κεφάλαιο, και λιγότερο στο φυσικό που θα παραμείνει υψηλό για τη χώρα μας την επόμενη δεκαετία, ο κλάδος μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της χωράς.

Iωάννης Τερψίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, IMPACT

«Μια εξαιρετική εκδήλωση, σε ένα μαγευτικό χώρο, αντάξια της αίγλης και της δυναμικής που έχουν τα IMPACT BITE AWARDS. Η διαρκής αύξηση των υποψηφιοτήτων και των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση έρχεται να επιστεγάσει την καθολική αποδοχή τους ως θεσμού στον χώρο της Πληροφορικής. Θερμά συγχαρητήρια στους υποψηφίους, στους βραβευθέντες, στην κριτική επιτροπή και τους διοργανωτές που έκαναν πραγματικότητα τη βραδιά».

Μιχάλης Μπλέτσας, Director of Computing του Media Lab του Πανεπιστημίου MIT

Σε χαιρετισμό που έστειλε μέσω video, o Μιχάλης Μπλέτσας, μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, τόνισε τη σημασία των εφαρμογών της υπολογιστικής στην αποδοτικότητα μιας οικονομίας και επεσήμανε το πολύ καλό επίπεδο των έργων που υποβλήθηκαν φέτος και την αξία της ύπαρξης ενός τέτοιου θεσμού επιβράβευσης τους.

Παναγιώτης Κουρής, CEO, Office Line

«Η σημερινή βραδιά είναι πολύ σημαντική για τις εταιρείες Πληροφορικής γιατί αναδεικνύονται νέες εταιρείες, οι οποίες μέσα από την καινοτομία και την εξέλιξη μπορούν να προβάλλουν νέες λύσεις, για το σύνολο των εταιρειών και των εργαζομένων».

Τιμητικά Βραβεία

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή των τεσσάρων τιμητικών βραβείων. Life Achievement Awards απονεμήθηκαν στους κ.κ.: Γεώργιο Μητακίδη, Ομότιμο Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών, Νικόλαο Παπανδέου, ιδρυτή και Πρόεδρο ΔΣ της Intersys και Ευστάθιο Κακκογιάννη, Εντεταλμένο Γενικό Διευθυντή IT & Operations, Alpha Bank για την σημαντική προσφορά τους στον κλάδο και την ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας. Ειδικό βραβείο διεθνούς αναγνώρισης δόθηκε στον Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του ΑΠΘ κ. Λεόντιο Χατζηλεοντιάδη, ο οποίος με τις ομάδες των φοιτητών του έχει κατακτήσει πλήθος διεθνών βραβείων για τη χώρα μας, αναδεικνύοντας την αριστεία των Eλλήνων φοιτητών στο εξωτερικό.

Νικόλαος Παπανδρέου (ιδρυτής Intersys)

«Όταν ξεκινήσαμε τη μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων στο τέλος της δεκαετίας του ’50, αυτή δεν είχε καμία σχέση με τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας και τα άλματα που έχει κάνει η πληροφορική σήμερα. Παρά τα πολλά προβλήματα και εμπόδια, που υπήρχαν τότε, τολμήσαμε και επιχειρήσαμε σε ένα κόσμο άγνωστο, επιτυγχάνοντας να πείσουμε την αγορά… Χαίρομαι που η Πληροφορική έχει προχωρήσει τόσο πολύ και αναρωτιέμαι τι άλλο θα δούμε στο μέλλον…»

Γεώργιος Μητακίδης

«Στη ζωή μου είχα την τύχη να ζήσω σημαντικούς σταθμούς εξέλιξης των τεχνολογιών ΤΠΕ. Από τη δεκαετία του ‘60 και τις μνήμες των 4ΜΒ
μέχρι το σημερινό ψηφιακό οικοσύστημα, που έχει αρχίσει να φανερώνει τις τρομερές – κυριολεκτικά και μεταφορικά – δυνατότητές του. Είχα επίσης την τύχη να βρίσκομαι στο σωστό μέρος και να έχω τους σωστούς συνεργάτες, όπως έγινε το 1993, όταν είχα δίπλα μου τον Μιχάλη Δερτούζο, προχωρώντας στο στήσιμο του World Wide Web Consortium…»

Ευστάθιος Κακογιάννης

«Έχω βιώσει όλα αυτά τα χρόνια την εξέλιξη της Πληροφορικής. Ποτέ δεν περίμενα, ωστόσο, ότι αυτή η εξέλιξη θα ήταν τόσο ταχεία, κάνοντας μας συνεχώς να τρέχουμε για να προλάβουμε τις εξελίξεις. Αυτό που θα ήθελα είναι να μην γίνουμε τελείως ψηφιακοί, παραμελώντας τον ανθρώπινο παράγοντα».

Λεόντιος Χατζηλεοντιάδης

«Πίσω από αυτό το βραβείο βρίσκεται μια σχέση με φοιτητές που ξεκίνησε εδώ και 15 χρόνια. Τότε τους είχα πει ότι μπορείτε να επιλέξετε να ονειρεύεστε και να δημιουργήσετε κάτι το καινούργιο και διαφορετικό ή να μείνετε στη σιγουριά του τετριμμένου. Παρά πολλοί από αυτούς επέλεξαν το μη προφανές, σκέφτηκαν διαφορετικά και κατάφεραν είτε να γίνουν καθηγητές στο ΜΙΤ ή διευθυντικά στελέχη εταιρειών σε όλο τον κόσμο. Αυτό βραβεύεται σήμερα και αυτό εκπροσωπώ».

Κορυφαίες Διακρίσεις

Τις κορυφαίες διακρίσεις της βραδιάς απέσπασαν η Interamerican και ο Όμιλος ΟΤΕ, οι οποίες αναδείχθηκαν Digitalized Company
of the Year και ICT Company of the Year αντίστοιχα.

Ξενοφών Λιαπάκης, Γενικός Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Πληροφορικής, Όμιλος Interamerican / Πρόεδρος Hellenic CIO forum

«Η συμμετοχή μας στα IMPACT BITE AWARDS, ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύει στην πράξη το πόσο σημαντικό θεσμό τον θεωρούμε. Ξεκινήσαμε το ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού μας περίπου 10 χρόνια πριν, συνειδητοποιώντας πολύ γρήγορα ότι το ταξίδι αυτό έχει αρχή αλλά όχι τέλος και ότι δεν αφορά μόνο τεχνολογία αλλά κυρίως κουλτούρα. Συνεχίζουμε λοιπόν το ταξίδι μας και ελπίζουμε ότι μέσω τέτοιων θεσμών θα επιβραβεύεται η προσπάθεια των ανθρώπων μας και θα επιβεβαιώνεται η ψηφιακή μας υπεροχή.»

Γρηγόρης Χριστόπουλος, Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ

«Ο Όμιλος ΟΤΕ, με την έντονη δραστηριοποίησή του στον τομέα του ICT, έχει αποδείξει πως διαθέτει το μέγεθος, την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία να υλοποιεί σύνθετα έργα. Οι διακρίσεις αυτές είναι μια ακόμη αναγνώριση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουμε και αποδεικνύουν το πάθος και τη δέσμευση των ανθρώπων μας. Με την τεχνολογία, φτιάχνουμε ένα κόσμο καλύτερο για όλους».

WITSA GLOBAL ICT Excellence Awards

Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ και Deputy Chairman WITSA Γιάννης Σύρρος, ανακοίνωσε τις τρεις υποψηφιότητες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση αξιολόγησης προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό κύρους WITSA Global ICT Excellence Awards. Πρόκειται για τα έργα: “City.Risks” από την Space Hellas, “A.I. powered vessel monitoring” από την DeepSea Technologies και “Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας” της ΗΔΙΚΑ από τον ΟΤΕ Όμιλο Εταιρειών σε συνεργασία με την Βyte Computer ABEE. και τη Datamed A.E.

Όπως ανέφερε ο κ. Σύρρος «Ο κλάδος Ψηφιακής Τεχνολογίας εξάγει τεχνογνωσία και συμβάλλει καθοριστικά στην Ελληνική οικονομία, συνεισφέροντας παρά τις αντίξοες συνθήκες το 8% του ΑΕΠ της χώρας.
Οι ελληνικές επιχειρήσεις ψηφιακής τεχνολογίας περιλαμβάνονται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και δη πολλές από αυτές, σε διεθνές επίπεδο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, αλλά και υπερήφανος, καθώς, οι διακρίσεις από τις υποψηφιότητες που υποβάλλει ο ΣΕΠΕ στα WITSA Global ICT Excellence Awards, φτάνουν πλέον τα 19 βραβεία στα 12 χρόνια που συμμετέχουμε στο διαγωνισμό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό
».

Είπαν για τα βραβεία

Αντώνης Τσιμπούκης, Γενικός Διευθυντής Ελλάδος, Κύπρου, Μάλτας, CISCO

«Ο θεσμός των IMPACT BITE AWARDS 2019 αποτελεί μια ακόμα απόδειξη για το πόσα πολλά μπορεί να καταφέρει η χώρα μας. Στο ερώτημα αν είναι έτοιμες οι εταιρείες της χώρας να υποδεχτούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, η απάντηση είναι εδώ! Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να συμμετάσχω στην επιτροπή αξιολόγησης και με ενθουσιασμό να διαπιστώσω πόσο μεγάλα βήματα έχουν ήδη πραγματοποιήσει οι επιχειρήσεις και οργανισμοί υλοποιώντας πρωτοπόρες και καινοτόμες λύσεις για να επισπεύσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.»

Αντώνης Μονοκρούσος, Country Leader, Greece & Cluster Leader GCMM, Oracle

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό θεσμό, εξαιρετικά χρήσιμο για την Ελλάδα, καθώς επιβραβεύει – και συνεπώς στηρίζει – την Ελλάδα που δουλεύει παραγωγικά και σκληρά, την Ελλάδα που καινοτομεί, την Ελλάδα που θέλει να είναι εξωστρεφής και ανταγωνιστική, την Ελλάδα που ακολουθεί δυναμικά το χώρο του ψηφιακού μετασχηματισμού και εν τέλει την Ελλάδα που θέλει να αριστεύει. Πρόκειται για ένα θεσμό που καλύπτει όλη την γκάμα του ICT, που κάθε χρόνο ανεβάζει επίπεδο, βοηθώντας τις εταιρείες και τους πελάτες να αποσπάσουν την αναγνώριση που τους αξίζει.»

Μιχάλης Κασσιμιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος, Hewlett Packard Enterprise Greece & Cyprus

«O θεσμός των IMPACT BITE AWARDS 2019 θεωρώ ότι είναι απαραίτητος, ειδικά τις ημέρες που διανύει η χώρα μας και τέτοιες εκδηλώσεις είναι ακτίδες ελπίδας και χαράς, μέσα από τις οποίες οι άξιοι άνθρωποι μπορούν να προβάλουν το έργο τους και την ίδια τη χώρα. Μέσα από τα βραβεία δίνεται ένα λαμπερό παράδειγμα στους νέους ανθρώπους ότι υπάρχει ελπίδα, ότι υπάρχει σταθερή βάση σε αυτή τη χώρα, πάνω στην οποία μπορεί να προαχθεί η αριστεία.»

Γιώργος Διαμαντόπουλος, CEO, Vodafone Innovus

«Συγχαρητήρια για τα βραβεία! Για εμάς, είναι η τρίτη χρονιά που βραβευόμαστε. Κάθε χρονιά βλέπουμε ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ζωντάνια σε αυτά τα βραβεία, όπως και πολύ μεγαλύτερη επιχειρηματικότητα και γι’ αυτό χαιρόμαστε πάρα πολύ. Η Innovus είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο και χαιρόμαστε που μέσα από τις λύσεις μας μπορούμε και δίνουμε την επόμενη ημέρα του Internet of Things στις επιχειρήσεις, ως μέρος του digital transformation».

Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, CEO, Space Hellas

«Ευχαριστούμε τους διοργανωτές καθώς και την επιτροπή των IMPACT BITE AWARDS, του σημαντικού αυτού θεσμού επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας, για τα πέντε βραβεία που απέσπασε η εταιρεία μας, καθώς και για την πρόκριση να συμμετέχουμε στον παγκόσμιο διαγωνισμό κύρους WITSA Global ICT Excellence Awards με το έργο City.Risks. Τα έργα μας, μέσα από την έρευνα και την καινοτομία, βελτιώνουν τόσο τη λειτουργικότητα των οργανισμών, όσο και την καθημερινότητα των πολιτών».

Δημήτρης Δάφνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmos Business Systems

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το βραβείο που λάβαμε απόψε. Πιστεύουμε ότι υψηλής τεχνολογίας έργα, τα οποία εκσυγχρονίζουν τον ελληνικό δημόσιο τομέα, αλλά και τον ιδιωτικό, είναι έργα αιχμής και θα δώσουν όλες τις προοπτικές για να μπορέσει η Ελλάδα να κάνει το επόμενο τεχνολογικό βήμα και να πάψει να είναι ουραγός στις εξελίξεις».

John Theophilos, Head of IT&Telecoms, Fraport

«Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία στην Ελλάδα, όπου υπάρχουν πολύ δυνατές εταιρείες και πολύ δυνατά μυαλά. Μέσα από αυτόν τον θεσμό θεωρώ ότι αναδεικνύονται καινοτομίες που δεν τις βλέπουμε στο εξωτερικό. Θεσμοί όπως τα IMPACT BITE AWARDS 2019, αλλά και η απαραίτητη βοήθεια από το κράτος, χρειάζονται για να αναδείξουν την τεχνογνωσία που υπάρχει στη χώρα».

Impact BITE AWARDS 2018

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας, με την παρουσία όλης της αγοράς Πληροφορικής / Επικοινωνιών και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 η καθιερωμένη τελετή απονομής των Impact BITE AWARDS. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για έβδομη συνεχή χρονιά το περιοδικό Netweek της Boussias Communications με το ELTRUN, Υπό την Αιγίδα του ΣΕΠΕ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 550 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, στον εντυπωσιακό χώρο του Ιππόδρομου Αθηνών.

Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο Νικόλας Κονδάκης, Διευθυντής Συνεδρίων & Βραβείων της Boussias Communications, οι συμμετοχές χαρακτηρίστηκαν από την αύξηση του ανταγωνισμού και της ποιότητας των υποψηφιοτήτων, σηματοδοτώντας την αυξανόμενη σημασία της τεχνολογίας στη λειτουργία των επιχειρήσεων. Σημαντικά στοιχεία στη φετινή διοργάνωση ήταν η προσθήκη της κατηγορίας digital transformation με πολλές και σημαντικές συμμετοχές, αλλά και η διεύρυνση της επιτροπής αξιολόγησης με εξέχοντα στελέχη της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας, φθάνοντας σε αριθμό τα 22 μέλη. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης, καθ. Γιώργος Δουκίδης, τόνισε πως κάθε υποψηφιότητα αξιολογήθηκε από τουλάχιστον 9 αξιολογητές και με βάση άξονες όπως η πελατοκεντρικότητα, η καινοτομία, το digital transformation, η συμβολή στην εθνική οικονομία και οι νέες τεχνολογίες. Από τη διαδικασία αξιολόγησης των βραβείων προέκυψαν και οι τρεις εταιρείες που θα λάβουν μέρος στα παγκόσμια βραβεία WITSA Awards, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Life Achievement Awards

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή των Life Achievement βραβείων σε στελέχη που με την πορεία τους και τις πρωτοβουλίες
τους διαμόρφωσαν τον κλάδο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Το πρώτο Life Achievement βραβείο απονεμήθηκε στον εκλιπόντα πρόεδρο της Singular Logic Μιχάλη Καριώτογλου, το οποίο παρέλαβε η σύζυγος του, Μυρτώ Καριώτογλου-Δουμάνη, από τον Αναστάσιο Τζήκα, Πρόεδρο του ΣΕΠΕ. Στη συνέχεια, η Γιώτα Παπαρίδου, Α’ Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕ, απένειμε Life Achievement βραβεία σε δύο αναγνωρισμένα στελέχη του χώρου, τον Αχιλλέα Χούρσογλου και την Έφη Κουτσουρέλη. Επίσης, τιμητικό βραβείο έλαβε ο Ευάγγελος Γκέγκιος από τον Γιάννη Σύρρο, Γενικό Διευθυντή του ΣΕΠΕ, για την προσφορά του στον κλάδο.

Ο Αχιλλέας Χούρσογλου δήλωσε πως «αυτή η βράβευση είναι σημαντική γιατί αποτελεί επιβράβευση ενός έργου ζωής. Για μένα ο χώρος της Πληροφορικής δεν αποτέλεσε ποτέ ρουτίνα, ήταν κάτι που πάντα το είχα και το έχω μέσα στη καρδιά μου, έχοντας κλείσει 41 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο. Αλλά, ακόμα και τώρα, μετά τη συνταξιοδότησή μου συνεχίζω να τον υπηρετώ μέσα από την AMMITEC, τον οργανισμό των Διευθυντών Πληροφορικής των Ναυτιλιακών εταιρειών, στον οποίο αποτελώ ιδρυτικό στέλεχος, ασχολούμενος καθημερινά με αυτό».

IMPACT BITE Awards 2018 Ceremony

Επίσης η Έφη Κουτσουρέλη τόνισε πως «η βράβευση αυτή αποτελεί τιμή για μένα. Συμπληρώνω 37 χρόνια σε αυτό το χώρο, αποτελώ ιδρυτικό μέλος της Info-Quest -ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης της οποίας οφείλεται στις επενδύσεις που έχει κάνει στην τεχνολογία- και χαίρομαι να αποτελώ μέρος όλης αυτή της κοσμογονίας που βιώνει ο χώρος. Θεωρώ ότι και στην Ελλάδα θα δοθεί η βαρύτητα που χρειάζεται ο χώρος για να σταθεί στα πόδια του, Οι εταιρείες που έχουν καταφέρει να επιβιώσουν, ποντάρουν στην τεχνολογία και αυτό θα φανεί στην αγορά. Ευχόμαστε και το κράτος να το πιστέψει και με πράξεις να στηρίξει το χώρο μας».

 

Κορυφαία Βραβεία

Τα κορυφαία βραβεία, δηλαδή οι υποψηφιότητες που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στο σύνολο των βραβείων, ήταν από
τις βραβεύσεις που ξεχώρισαν. Τις απονομές έκανε ο καθ. Γιώργος Δουκίδης, αναλύοντας τα στοιχεία που οδήγησαν στην επιτυχία. Οι εταιρείες που απέσπασαν τα κορυφαία βραβεία ήταν η Cosmote, η Euronav μαζί με την Propulsion Analytics και η Interamerican.

Ο Πάνος Θεοδοσόπουλος, Founding Partner & CEO της Propulsion Analytics τόνισε πως «είναι μεγάλη χαρά για μας που βραβευόμαστε στο αντικείμενο που δραστηριοποιείται η εταιρεία. Στο χώρο της ναυτιλίας, δίνουμε κάθετες λύσεις για ένα από τους πιο σημαντικούς κλάδους στην ελληνική οικονομία. Είναι διπλή χαρά γιατί βραβευόμαστε μαζί με έναν από τους πιο εκλεκτούς πελάτες μας, την Euronav με την οποία συνεργαζόμαστε τα τελευταία τρία χρόνια και βλέπουμε ότι οι λύσεις μας πράγματι προσφέρουν βελτίωση στην καθημερινότητα της λειτουργίας της εταιρείας».

Ενώ ο Θεόδωρος Μαυραΐδής, Fleet Technical Manager της EuroNav δήλωσε πως «έχοντας εργαλεία και εκμεταλλευόμενοι πέρα από τη ναυτιλία που παραδοσιακά είναι ένα δυνατό μας χαρτί, ένας άλλος τομέας που δεν χάνουμε το τρένο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης εκμεταλλευόμενοι αυτές τις συνέργειες πιστεύουμε ότι δίνουν μια καινούργια ώθηση στις διαδικασίες μας και ειδικά σε πολύ τεχνικές κατευθύνσεις οι οποίες μας καθιστούν πλέον πρωταγωνιστές στο χώρο της ναυτιλίας και της τεχνικής διαχείρισης πλοίων».

 

Grand Awards

Στην κορύφωση της βραδιάς, απονεμήθηκαν πέντε Grand Awards, στις εταιρείες που συγκέντρωσαν τουλάχιστον τέσσερα βραβεία
συνολικά, δύο εκ των οποίων ήταν Gold. Οι εταιρείες που απέσπασαν τα Grand Awards είναι οι Cosmote, Interamerican Ελληνική Εταιρεία Ασφαλίσεων Ζημιών Α.Ε., Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε., Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.

Ο Νίκος Χριστοδούλου, Γενικός Διευθυντής Λειτουργικής Στήριξης της Εθνικής Τράπεζας, που συνολικά απέσπασε 7 βραβεία, δήλωσε πως «αυτά τα βραβεία είναι σημαντικά γιατί στην ουσία αναδεικνύουν τη δουλειά που γίνεται στην Πληροφορική, αλλά και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Το γεγονός ότι ως ελληνική τράπεζα παίρνουμε ένα grand βραβείο σημαίνει ότι έχουμε καταφέρει σε πολλές περιοχές να κάνουμε πράγματα που είναι σημαντικά και να συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό της τράπεζας. Για μάς αυτά είναι πολύ σημαντικά και επειδή παρακολουθώ τα Bite Awards από την πρώτη τους χρονιά, έχω δει ότι η επιτάχυνση την οποία δίνουν σε αυτόν το μετασχηματισμό είναι σημαντική. Οι προσπάθειες όλων των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που βγάζουμε στην Ελλάδα, χρειάζονται υποστήριξη και επιβράβευση».

Ο Ξενοφών Λιαπάκης, General Manager, Group Chief Digital Transformation & Information Officer, της Interamerican δήλωσε πως «το ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού ξεκίνησε για την Interamerican το 2010. Στόχος μας όταν ξεκινήσαμε ήταν να γίνουμε μέχρι το 2020 ο πιο digital insurer στην Ελλάδα και ένας από τους πιο digital insurer στην Ευρώπη. Πολύ σύντομα διαπιστώσαμε ότι αυτό το γοητευτικό ταξίδι έχει αρχή αλλά δεν έχει τέλος. Ότι το digital είναι κουλτούρα, είναι νοοτροπία και ότι για να το καταφέρεις πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινότητας όλων μας. Σήμερα η Interamerican βρίσκεται αρκετά μπροστά από τον ανταγωνισμό έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό της αγοράς και των ασφαλισμένων, άλλωστε ο αριθμός των βραβείων που κερδίζει όλα αυτά τα χρόνια το επιβεβαιώνει. Σε επίπεδο ομίλου, η Interamerican καλείται να κάνει drive τον ψηφιακό μετασχηματισμό και των άλλων θυγατρικών στην Ευρώπη σε χώρους όπως τα big data, GDPR, IoT και τηλεματική, κάτι που τιμά ιδιαίτερα και εμάς αλλά και την χώρα γενικότερα. Εκ μέρους όλων στην Interamerican θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή και την αναγνώριση στις προσπάθειες που καταβάλαμε».

Η βραδιά της τελετής διανθίστηκε με ποτό, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και την απόδοση των συγχαρητηρίων στους νικητές, μαζί με τις παραδοσιακές φωτογραφήσεις των νικητών στο booth των βραβείων. Χορηγός τίτλου και των φετινών βραβείων ήταν η IMPACT, Χορηγός Venue ο Ιππόδρομος Αθηνών και Χορηγός ποτού το METAXA.

IMPACT BITE AWARDS 2017

Για έκτη χρονιά έλαβε χώρα η γιορτή του Business Technology με σύσσωμη την αγορά

Για έκτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, η καθιερωμένη πλέον γιορτή της τεχνολογίας σε έναν εντυπωσιακό χώρο δίπλα στο κύμα, στο «Γαλάζιο». Τη χθεσινή Τελετή Απονομής των IMPACT BITE AWARDS 2017 παρακολούθησαν με έκδηλο ενθουσιασμό περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη.

Η πλειοψηφία των φετινών υποψηφιοτήτων χαρακτηρίστηκαν από καινοτομία, ευρηματικότητα και απτό επιχειρησιακό αποτέλεσμα, γεγονός που σηματοδοτεί ότι η σημερινή ψηφιακή εποχή έχει δώσει στρατηγικό χαρακτήρα στα έργα Πληροφορικής & Επικοινωνιών για τις επιχειρήσεις.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης, καθ. Γιώργος Δουκίδης, εξάγοντας τις τάσεις της αγοράς, όπως αυτές προκύπτουν από τις υποψηφιότητες, σημείωσε τους πέντε άξονες στους οποίους δόθηκε έμφαση στις υποψηφιότητες φέτος:

1. Πελατοκεντρικότητα, 2. Νέες τεχνολογίες σε εξειδικευμένες εφαρμογές, 3. Digital Transformation σε μεγάλους οργανισμούς, 4. Νέα καινοτόμα ICT προϊόντα / υπηρεσίες, 5. Συμβολή στην Εθνική Οικονομία (εξωστρέφεια, επενδύσεις, ανθρώπινο δυναμικό).

Impact BITE Awards 2017 Ceremony

Τιμητικά Βραβεία

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή των Τιμητικών Βραβείων – Life Achievement σε στελέχη που με την πορεία τους και τις πρωτοβουλίες τους διαμόρφωσαν τον κλάδο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Το πρώτο τιμητικό βραβείο παρέλαβε ο κ. Παναγής Βουρλούμης, πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ από τον νυν Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, ο οποίος, στη σύντομη ομιλία του, έδωσε έμφαση στο «ανθρώπινο πρόσωπο» του manager. Στη συνέχεια, η κα. Γιώτα Παπαρίδου, Α’ Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕ, απένειμε τιμητικά βραβεία σε δύο ανθρώπους της Πληροφορικής, τους κκ. Αχιλλέα Χατζηνίκο και Αντώνη Κυριαζή. Τέλος, τιμητικό βραβείο έλαβε ο κ. Μιχάλης Γαλουζίδης από τον καθ. Γιώργο Δουκίδη.

Η καινοτομία στο επίκεντρο

Για πρώτη φορά στα βραβεία, αναδείχθηκε η τεχνολογική καινοτομία και μάλιστα η καινοτομία που προέρχεται από τα νιάτα. Συγκεκριμένα, δόθηκε τιμητικό βραβείο στην ομάδα iProject που αποτελείται από μαθητές του Δευτέρου Αρσακείου Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης.
Ενθουσιασμός!

Grand Awards

Στην κορύφωση της βραδιάς, απονεμήθηκαν έξι Grand Awards, στις εταιρείες που συγκέντρωσαν τέσσερα βραβεία συνολικά, δύο εκ των οποίων ήταν Gold. Οι εταιρείες που τα έλαβαν είναι οι: Cosmote, Interamerican Ελληνική Εταιρεία Ασφαλίσεων Ζημειών Α.Ε., SingularLogic Α.Ε., Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε., Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε..

Ποιοι προκρίθηκαν στα παγκόσμια WITSA Awards

Στο τέλος της εκδήλωσης, ανακοινώθηκαν οι εταιρείες που προκρίθηκαν για να λάβουν μέρος στα παγκόσμια βραβεία WITSA Awards. Οι τρείς εταιρείες που προέκυψαν από τη διαγωνιστική διαδικασία των IMPACT BITE Awards είναι οι: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών – Ex Machina, Συμετάλ Α.Ε., TMS TANKERS LTD. Μαζί τους θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό και οι Printec, CosmoONE και Softone Technologies, οι οποίες επελέγησαν από τη διαδικασία που ακολουθεί ο ΣΕΠΕ.

Η βραδιά της τελετής συνεχίστηκε, με ποτό δίπλα στη θάλασσα, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και συγχαρητήρια στους νικητές. Χορηγός τίτλου των φετινών βραβείων ήταν η IMPACT, η οποία διοργάνωσε πολλές εκπλήξεις και έδωσε πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες.

IMPACT BITE AWARDS 2016

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας, με την παρουσία σύσσωμης της αγοράς Πληροφορικής / Επικοινωνιών και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, η Τελετή Απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) AWARDS 2016, τα βραβεία που διοργανώνουν το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην κατάμεστη αίθουσα της εκδήλωσης βρέθηκαν περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα μας, με έκδηλο τον ενθουσιασμό των στελεχών που ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν τα βραβεία τους. Η πλειοψηφία των φετινών υποψηφιοτήτων χαρακτηρίστηκαν από καινοτομία, ευρηματικότητα και απτό επιχειρησιακό αποτέλεσμα, γεγονός που σηματοδοτεί ότι η σημερινή ψηφιακή εποχή έχει δώσει στρατηγικό χαρακτήρα στα έργα Πληροφορικής & Επικοινωνιών για τις επιχειρήσεις.

Business I.T. Excellence Awards 2016 Ceremony

Τιμητικά Βραβεία

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή των Τιμητικών Βραβείων – Life Achievement σε στελέχη που με την πορεία τους και τις πρωτοβουλίες τους διαμόρφωσαν τον κλάδο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Τιμητικό Βραβείο απονεμήθηκε στους κκ: Καθηγητή Γιάννη Βασιλείου για τη συνεισφορά του στον ακαδημαϊκό και ερευνητικό τομέα, Καθηγητή Βασίλη Μακιό για την προσφορά του στην ανάπτυξη της καινοτομίας και εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων ΤΠΕ και Παντελή Τζωρτζάκη για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του Ιnternet και τον επιχειρηματικό τομέα των ΤΠΕ στην Ελλάδα.

Κορυφαία Βραβεία

Στην κορύφωση της βραδιάς, απονεμήθηκαν τα τρία Κορυφαία Βραβεία, στις εταιρείες που όχι μόνο συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία αλλά έχουν και ένα κοινό χαρακτηριστικό. Αυτό της εξωστρέφειας και των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα. Οι εταιρείες που διακρίθηκαν στο πλαίσιο αυτό, είναι: η ΑΒ Βασιλόπουλος για το Νέο Ολοκληρωμένο ERP το οποίο, ξεκινώντας από την Ελλάδα ως πιλότο, θα εγκατασταθεί σε πολλές ακόμα χώρες του Ομίλου Delhaize, η Oracle Hellas για το Oracle Cloud Development Hub που εδρεύει στην Αθήνα και εξυπηρετεί όλη την Ευρώπη και στους Ομίλους ΟΤΕ & Coca-Cola HBC για την επένδυση 43 εκατ. ευρώ που πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο Coca-Cola ΗΒC και αφορά την υλοποίηση από τον Όμιλο ΟΤΕ του Data Center που εξυπηρετεί 28 χώρες. Η βραδιά της τελετής συνεχίστηκε, με ποτό δίπλα στη θάλασσα, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και συγχαρητήρια στους νικητές.

IMPACT BITE AWARDS 2015

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας δίπλα στο κύμα, με την παρουσία όλης της αγοράς Πληροφορικής / Επικοινωνιών και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου στο Balux Prive, η Τελετή Απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) AWARDS 2015, τα βραβεία που διοργανώνουν το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στη χώρα μας, με έκδηλο τον ενθουσιασμό των στελεχών που ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν τα βραβεία τους.

IMPACT BITE AWARDS 2014

Στην περυσινή τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότεροι από 300 Διευθυντές Πληροφορικής και υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες του ICT κλάδου στη χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την κριτική επιτροπή των βραβείων.

IMPACT BITE AWARDS 2013

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, η τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence (BITE) AWARDS 2013.

Στην τελετή, όπου συμμετείχαν πλέον των 250 στελεχών της αγοράς, αξιωματούχων της κυβέρνησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας, παρουσιάστηκαν & βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, οι οποίες διακρίθηκαν βάσει μιας αδιάβλητης διαδικασίας, που θεσμοθέτησε το περιοδικό netweek της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κάθε χρόνο κατά την τελετή απονομής των βραβείων BITE λαμβάνει χώρα μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, καθώς επιβραβεύονται στελέχη που με την πορεία και τις πρωτοβουλίες τους διαμόρφωσαν τον κλάδο των ΤΠΕ όπως τον γνωρίζουμε σήμερα.
Στα τιμητικά βραβεία των ΒΙΤΕ Αwards έχουν απονεμηθεί βραβεία σε στελέχοι που επέδειξαν πλούσιο έργο κατά την επαγγελματική τους πορεία.

Business IT Excellence Awards 2013

IMPACT BITE AWARDS 2012

Σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό και αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence AWARDS 2012. Στην τελετή παρουσιάστηκαν & βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα αλλά και η επιχειρηματική αριστεία των εταιρείων ΤΠΕ.
Business I.T. Excellence Awards 2012

Tα βραβεία και οι νικητές

Digitalized Company of the Year
Eurobank
Digitalized Company of the Year
ΔΕΗ
ICT Company of the Year
Epsilon Net Group
Software House of the Year
Satori Analytics
Digital Government Provider of the Year
MAINSYS
ICT Services Provider of the Year
ΟΤΕ
PLATINUM
Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. - ΕΚΕΤΑ | NeuroMkt / Τεχνητή Νοημοσύνη
Το Χαμόγελο του Παιδιού - SingularLogic | Ανάπτυξη & υλοποίηση του European Missing Alert Automated System (EMAAS) / Νέα Καινοτόμος Ψηφιακή Υπηρεσία
Έργα & Πρωτοβουλίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Εφαρμογές / Υπηρεσίες για τη Δημόσια Διοίκηση
GOLD Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων - Deloitte Business Solutions S.A - Choose - Cosmote e - Value |Ενιαίο πολυκαναλικό σύστημα επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πολιτών για ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά θέματα - 1555
SILVER ΕΔΥΤΕ - MAINSYS | Ψηφιακή κάρτα αναπηρίας
BRONZE 01 SOLUTIONS HELLAS | Εργάνη CardScanner app – Εφαρμογή για εργοδότες
Κεντρική Δημόσια Διοίκηση
GOLD Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης | «Μετάπτωση των πληροφοριακών συστημάτων του ΕΦΚΑ στο Κυβερνητικό Νέφος (G-Cloud) για επιτάχυνση της διαδικασίας απονομής συντάξεων»
GOLD ΕΔΥΤΕ - MAINSYS | Ψηφιακή κάρτα αναπηρίας
SILVER Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Deloitte Business Solutions S.A, Choose, Cosmote e - Value | Ενιαίο πολυκαναλικό σύστημα επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πολιτών για ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά θέματα - 1555
Οργανισμοί Δημοσίου Τομέα
GOLD SPACE HELLAS - NOVA|Yπουργείο Δικαιοσύνης - Υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης σε δικαστήρια και σωφρονιστικά καταστήματα και παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης της πορείας των πινακίων και των εκθεμάτων των δικαστηρίων
SILVER ΗΔΙΚΑ - OTE Group - BYTE|Μητρώο Παιδικού Εμβολίου
BRONZE ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Μ.Α.Ε.|Μετασχηματισμός διαδικασιών προξενικών υπηρεσιών
 Δήμοι / Περιφέρειες / Smart Cities
GOLD MainSys - Δήμος Πειραιά|e-Kάνθαρος - Σύστημα Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στην Πηγή
SILVER e-satisfaction.com - Eturn|Η Φωνή του Δημότη (Voice of the Citizen) - Το ψηφιακό εργαλείο μέτρησης ικανοποίησης δημοτών σε όλες τις φυσικές και ψηφιακές υπηρεσίες των δήμων 
BRONZE ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΓΓΠΣ - COSMOTE|Επιχειρησιακή ευελιξία και μετασχηματισμός λειτουργίας για την Περιφέρεια Κρήτης με την Υλοποίηση τεχνολογιών  Microsoft Modern Workplace.
Βραβεία σε Επιχειρήσεις για Βέλτιστη Χρήση / Αξιοποίηση των ICTs
Λειτουργικές & Επιχειρησιακές Εφαρμογές
ERP Συστήματα
GOLD EPSILON NET Group of Companies | Epsilon SingularLogic | METRON Energy Applications|Η Hybrid τεχνολογία του κορυφαίου PYLON ERP Hybrid στηρίζει την ανάπτυξη της METRON ENERGY
SILVER ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ|Banking Accounting Engine
BRONZE DIS - Dynamic Integrated Solutions | DUYNIE GROUP|Ψηφιακός μετασχηματισμός για την DUYNIE Group με τη DIS και τo Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management
 CRM Συστήματα, Ψηφιακό Μάρκετιγκ & Πωλήσεις
GOLD ΔΕΗ|MyCoupons
GOLD DIS - Dynamic Integrated Solutions | KINSEN (Europcar)|Ψηφιακός μετασχηματισμός για την KINSEN με τη DIS και το Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM) & Customer Service
SILVER DIS - Dynamic Integrated Solutions | MEGAPLAST|Ψηφιακός μετασχηματισμός για τη MEGAPLAST με τη DIS και τα Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και Sales (CRM)
BRONZE BEWISE SA|Βελτιστοποιώντας περίπλοκες αναφορές: Συμβολή στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για την AHI Carrier
 Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού & Ψηφιακή  Κάρτα
GOLD Epsilon Net Group of Companies_ Epsilon HR | Groupama|Epsilon HR & Groupama Ασφαλιστική: Ολιστικη προσεγγιση στις HRMS ανάγκες της Groupama Ασφαλιστικής
SILVER ΕΔΥΤΕ - MAINSYS|Επέκταση Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας
BRONZE ERGO Aσφαλιστική|Νέο Intranet της ERGO - το 1ο ψηφιακό εργαλείο εσωτερικής επικοινωνίας
 Διαχείριση Εγγράφων και Ροής Εργασιών
GOLD Generali Hellas|E-sign: Ένα επιτυχημένο παράδειγμα υλοποίησης της paperless στρατηγικής της Generali
SILVER ΔΕΗ|eSignature καταστημάτων
BRONZE Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.|MasPortal – Διαχείριση Προωθητικών Ενεργειών
Production & Operations Management (POM)
GOLD ΔΕH σε συνεργασία με την Accenture| Παρακολούθηση υποδομών ΙΤ
GOLD ΕΚΟΜΕ - ΓΓΠΣ - COSMOTE|Επιχειρησιακή Αποτελεσματικότητα και Ενίσχυση Ικανοποίησης Χρηστών με την Υλοποίηση τεχνολογιών Microsoft Cloud
SILVER EPSILON NET Group of Companies | Epsilon SingularLogic | ΒΙΟΛΑΝΤΑ|Επένδυση στην τεχνολογία για την παραγωγή ποιοτικών, πρωτότυπων & παραδοσιακών γεύσεων σε κουλουράκια, μπισκότα & δημητριακά
 Ψηφιακές Συναλλαγές 
GOLD Eurobank SA|Digital Loans Refactoring
SILVER INTELLI GROUP - ΔΕΗ|ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ idbox™ DIGITAL ONBOARDING ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΗ e-contract
BRONZE SoftOne - Coffee Lab|Η Coffee Lab δημιουργεί το B2B e-shop της με το SHOPRANOS της SoftOne
Έργα Πληροφορικής Μεγάλης Εμβέλειας
GOLD ΔΕH σε συνεργασία με την Linakis Digital|H νέα ψηφιακή εμπειρία του πελάτη από το mydei.gr
SILVER ΕΔΥΤΕ - MAINSYS|Επέκταση Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας
BRONZE EPSILON NET Group of Companies | Epsilon SingularLogic | ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.|Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. μετασχηματίζει ψηφιακά το μοντέλο λειτουργίας της με το Galaxy ERP
Εξειδικευμένες Κλαδικές Εφαρμογές
Τράπεζες / Ασφαλιστικές Εταιρείες / Fintech
GOLD Eurobank - IBM|Υλοποίηση λύσης IBM Safer Payments - Monitoring System for Card Fraud Detection & Prevention
SILVER Eurobank SA.|Individual Customer Onboarding @ Branch (New Designed Platform | Unify)
BRONZE EUROBANK - Mellon Technologies|Meeter Greeter Customer Flow Management for EUROBANK's New Generation Branches
Λιανεμπόριο
GOLD Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. - ΑΠΘ|NeuroMkt
SILVER ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - REAL CONSULTING|Η Κωτσόβολος στον δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού
BRONZE Satori Analytics για λογαριασμό της KORRES| Customer data at the forefront of KORRES distribution model modernisation
Μεταποίηση / Βιομηχανία / Logistics
GOLD ΙΝFO QUEST TECHNOLOGIES|Επένδυση σε νέο “πράσινο” και υπερσύγχρονο logistics center στον Ασπρόπυργο
SILVER THREENITAS - AGROKNOW|Το Foodakai mobile app ελαχιστοποιεί τους κινδύνους τροφίμων στην εφοδιαστική αλυσίδα
BRONZE DIS - Dynamic Integrated Solutions | ELBISCO|Ψηφιακός μετασχηματισμός για την ELBISCO με τη DIS και τα Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και SFA mobile app "b-anywhere"
Τουρισμός / Πολιτισμός
GOLD CITE- MENTOR - Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής - Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»|myEleusis: ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Ελευσίνας μέσα από νέες τεχνολογίες
SILVER Space Hellas - Mουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης -  Radiant Technologies|Ψηφιακό Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
BRONZE Epsilon Net Group of Companies_ Epsilon Hospitality | Amalia Hotels|Ο Όμιλος Αμαλία αναβαθμίζει την οργάνωση και τις υπηρεσίες του με το PYLON Hospitality Suite
Υγεία
GOLD Ιατρείο Αντιμετώπισης Αυξημένου Βάρους Σώματος-Μονάδα Ενδοκρινολογίας-Μεταβολισμού & Διαβήτη- Α’ Παιδιατρική Κλινική- Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ-Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» - Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών  - DATAMED Systems Integration and Consulting Services|PEDOBESITY: Ανάπτυξη Ευφυών Πολυεπίπεδων Πληροφοριακών Συστημάτων και Εξειδικευμένων Αλγορίθμων Τεχνητής Νοημοσύνης για την Εξατομικευμένη Αντιμετώπιση της Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας
SILVER ΕΔΥΤΕ - MAINSYS|Ψηφιακή κάρτα αναπηρίας
SILVER Hellenic Healthcare Group (HHG) - IBM|«my-Ygeia» app
BRONZE PIKEI Ο.Ε. - Unifying technology and creativity, ANIMUS A.E. - A place with soul|PLan-V: Πλατφόρμα Λογοθεραπείας με Εικονικό Βοηθό – Δράση ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ
Τηλεπικοινωνίες
GOLD INTELLI GROUP - COSMOTE|ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ idbox™ DIGITAL ONBOARDING ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ NEO ΤΗΣ COSMOTE
SILVER Satori Analytics για λογαριασμό της Vodafone Greece|Unlocking Pega's Potential
 Ναυτιλία
GOLD Neurosoft - Navarino|Angel: A cyber security ecosystem for the maritime sector
SILVER Propulsion Analytics - Winterthur Gas - Diesel (WinGD) - Kyklades Maritime Corporation|WiDE: A Comprehensive Ship Engine Performance Monitoring System for Diagnostics and Performance Optimization
 Eνέργεια
GOLD ΔΕH σε συνεργασία με την Linakis Digital|H νέα ψηφιακή εμπειρία του πελάτη από το mydei.gr
SILVER Noetik - Akuo Energy Greece / GEARS| Πλατφόρμα Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου για τον Φορέα Σωρευτικής Εκπροσώπησης ΑΠΕ GEARS
BRONZE THREENITAS - ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ|Fisikon app: η υπηρεσία διαχείρισης καυσίμων από την Threenitas για στόλους οχημάτων της ΔΕΠΑ Eμπορίας
Μεταφορές 
GOLD Fraport Regional Airports of Greece Management Company S.A.|Πλατφόρμα Διαχείρισης Αιτημάτων PPR
Πράσινη Μετάβαση
GOLD Lioncode Your IT People - Climate Change Hub|Πλατφόρμα Κόμβου Κλιματικής Αλλαγής
Νέες Τεχνολογιικές Τάσεις σε Εφαρμογές & Υπηρεσίες
Τεχνητή Νοημοσύνη
GOLD Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. - ΕΚΕΤΑ|NeuroMkt
GOLD ERGO|Γνωρίστε τη νέα ψηφιακή βοηθό της ERGO, τη «Χαρά»!
SILVER THREENITAS - AGROKNOW|H ΑΙ-powered εφαρμογή Foodakai της Agroknow από την Threenitas για την πρόβλεψη κινδύνων τροφίμων
BRONZE PeopleCert|Using AI for fraud detection in Online Examinations
Big Data
GOLD ΟΤΕ - PERFORMANCE TECHNOLOGIES|Business Observability,  Insights & Automation Ecosystem
GOLD ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ|NBG Merchant Insights
Mobile
GOLD Hellenic Healthcare Group (HHG) - IBM|«my-Ygeia» app
SILVER ΔΕH σε συνεργασία με την Linakis Digital|H νέα ψηφιακή εμπειρία του πελάτη από το mydei.gr
BRONZE Bank of Cyprus Public Company Limited|NFC for identity verification – Άμεση ταυτοποίηση πελάτη απλά και με ασφάλεια.
BRONZE Generali Hellas|MyGenerali mobile & web app & η ανάπτυξη του Mobile Hub Design System
Cloud Computing / Services
GOLD Satori Analytics για λογαριασμό της Cosmos Sport|Modernization of data processing and BI capabilities 
SILVER SCHNEIDER  ELECTRIC| ολοκληρωμένο DCIM software: EcoStruxure IT Expert και IT Advisor
BRONZE Hack The Box & Hewlett Packard Enterprise|Αναβάθμιση της υποδομής του Hack The Box με νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες Cloud σε ένα μοντέλο κατανάλωσης as-a-Service.
BRONZE Digital Realty Hellas & Τράπεζα Πειραιώς|Solving Hybrid IT with Cloud Connectivity
5G Εφαρμογές
GOLD ATHENS INTERNAIONAL AIRPORT - AIA - OTE|New 5G application - PoC of “Smart Glasses”
Ψηφιακός Μετασχηματισμός
Επιχειρηματικός Μετασχηματισμός
Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών  Διαδικασιών
GOLD WITSIDE - Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.|Ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού 
GOLD ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - REAL CONSULTING|Η Κωτσόβολος στον δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού
SILVER Tekmon - Lamda Development|Ψηφιοποίηση διαδικασιών E.S.G. και Υγείας & Ασφάλειας στο έργο του Ελληνικού
SILVER Prosperty|Ψηφιοποίηση και εξορθολογισμός της διαδικασίας διαχείρισης θεσμικών ακινήτων μέσω της ψηφιακής λύσης "ProspertyOS"
BRONZE Westnet|Επιτυχής υλοποίηση έργου ψηφιακού μετασχηματισμού μέσω υβριδικού μοντέλου
BRONZE ΕΡΤ|ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 
BRONZE DIS - Dynamic Integrated Solutions|Ψηφιακός μετασχηματισμός για τις Elbisco, Media Strom, Leader, eTraveli, Scytalys (EFA Group), RWO και Duynie Group με το Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management
Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εμπειρίας Πελατών
GOLD Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.|Self Shopping
SILVER Satori Analytics για λογαριασμό της Philip Morris Bulgaria|Transforming Customer Experience: Strategic Personalization Through Advanced Analytics
SILVER EUROBANK - Mellon Technologies|Meeter Greeter Customer Flow Management for EUROBANK's New Generation Branches
BRONZE Linakis.digital|Δημιουργώντας τη νέα ψηφιακή παρουσία της Hellenic Bank
BRONZE Eurolife FFH Aσφαλιστική|EurolifePass
Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικού  Μοντέλου
GOLD Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. , Circana|Μερίδιά Mas
SILVER EUROBANK - Mellon Technologies|Meeter Greeter Customer Flow Management for EUROBANK's New Generation Branches
BRONZE Office Line - Kotsovolos|A successful Cloud Transformation Journey
Νέα Καινοτόμος Ψηφιακή Υπηρεσία
GOLD Το Χαμόγελο του Παιδιού - SingularLogic|Ανάπτυξη & υλοποίηση του European Missing Alert Automated System (EMAAS)
SILVER ICAP CRIF|Credit Passport, μία νέα καινοτόμος, πλήρως ψηφιακή υπηρεσία αξιοποίησης Open Bank δεδομένων 
BRONZE NEXI Greece|Nexi SoftPOS: POS on your mobile Fast, Easy, Secure & Low Cost Payments Acceptance
Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα μέσω των ICT
GOLD ΔΕΗ|Data Lake
SILVER Eurobank - Olisoft|Interactive & Dynamic Digital Signage @ Eurobank Branches
BRONZE Eurobank - IBM|Eurobank - Υλοποίηση λύσης IBM Safer Payments - Monitoring System for Card Fraud Detection & Prevention
 Inclusion & Diversity μέσω Ψηφιακών Συστημάτων & Εφαρμογών
GOLD Eurobank SA|Ανάπτυξη λειτουργικοτήτων για τη βελτίωση Εξυπηρέτησης Πελατών με Αναπηρία (ΑμεΑ)
SILVER Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (UTH)|SINON
Αναβαθμισμένη Οργανωσιακή Ψηφιακή Ετοιμότητα & Στρατηγική
 Ολοκλήρωση Επιχειρηματικής Στρατηγικής  και ICT Στρατηγικής
GOLD ΔΕΗ|Establishing Enterprise Architecture In PPC – Αρχιτεκτονική Διακυβέρνηση και Στρατηγική στην ΔΕΗ
SILVER ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - REAL CONSULTING|Η Κωτσόβολος στον δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού
Νέες Τεχνικές Ανάπτυξης Συστημάτων  & Δομές Καινοτομίας
GOLD Eurobank SA|ΠΛΑΙΣΙΟ EUROBANK DESIGN THINKING 
SILVER EUROBANK - Mellon Technologies|Meeter Greeter Customer Flow Management for EUROBANK's New Generation Branches
BRONZE Lamda Development - IBM| Salesforce CRM by IBM
 Αναβάθμιση Ψηφιακών Δεξιοτήτων  των Εργαζομένων
GOLD Satori Analytics για λογαριασμό της Vodafone Greece|Empowering Data Analysts with Python for Enhanced Analytical Proficiency
SILVER DEMO AEBE - COSMOTE|Υλοποίηση υπηρεσιών Modern Workplace with Security & Compliance 
BRONZE ΔΕΗ|Modern Desktop
Αριστεία Ψηφιακών Τεχνολογικών Υποδομών
Υποδομές Data Center
GOLD SCHNEIDER  ELECTRIC|Ολοκληρωμένο DCIM software: EcoStruxure IT Expert και IT Advisor
 IT Security / Cyber Security, Risk Management  & Compliance
GOLD ΤHREENITAS - ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ|eProfile: η self-service υπηρεσία για retailer authentication & rights management της Αθηναΐκής Ζυθοποιίας
GOLD Office LIne - ΟΠΑΠ|Empowering the modern workplace with ultimate Information Protection & Governance!
SILVER ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ|IT Security – NBG Patch Management Automation
BRONZE SysteCom A.E.|Δημιουργία Αποτελεσματικού Πρόγραμματος Διαχείρισης Ρίσκου Προμηθευτών
 Network & Communications
GOLD FRAPORT GREECE- COSMOTE|Υλοποίηση δικτύου διασύνδεσης SDWAN και Data Center Services (IaaS & DRaaS)
SILVER Space Hellas - AΔΜΗΕ - Grid Telecom|Τηλεπικοινωνιακό Δίκτυο Τεχνολογίας DWDM
BRONZE EUROMEDICA Group - COSMOTE|Υλοποίηση δικτύου διασύνδεσης SDWAN με σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου Euromedica
Ενοποίηση Συστημάτων
GOLD Satori Analytics για λογαριασμό της Cosmos Sport|Modernization of data processing and BI capabilities 
SILVER ATHENS INTERNAIONAL AIRPORT - AIA - ADAPTIT-IBM|Enterprise Asset Management (EAM)
BRONZE Eurobank SA|Online θέση Πελάτη
Continuous Business Improvement
GOLD ATHENS INTERNAIONAL AIRPORT - AIA & Space Hellas S.A.|New Energy platform (EIS)
SILVER HELLENiQ ENERGY Holdings S.A. - SingularLogic|Σχεδιασμός & υλοποίηση του πανελλαδικού έργου, KALYPSO ΙΤ Security, για την ασφαλή λειτουργία των συστημάτων πληροφορικής του δικτύου ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων ΚΑΛΥΨΩ, με τα εμπορικά σήματα EKO και BP του Ομίλου HELLENiQ ENERGY
BRONZE EPSILON NET Group of Companies | Epsilon SingularLogic | ΚΥΚΝΟΣ|Απόλυτη προσαρμογή ERP σε custom ανάγκες  - όλα σε μία πλατφόρμα, την PYLON Hybrid
Cloud Migration
GOLD Eurobank SA|Eurobank Transformation: Cloud Migration Program
SILVER ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ|EXPAND VIRTUAL CITRIX ENVIRONMENT TO PUBLIC CLOUD
BRONZE ΔΕΗ|PPC Journey to Public Cloud – SAP ISU
BRONZE Office Line - Kotsovolos|A successful Cloud Transformation Journey
BRONZE EPSILON NET Group of Companies | DATA COMMUNICATION | ΌΜΙΛΟΣ ΗΡΩΝ|Ο Όμιλος ΗΡΩΝ απογειώνει το Customer Experience με την ολοκληρωμένη υλοποίηση της Data Communication και το Microsoft Dynamics 365 for Sales | CRM on cloud
Ψηφιακές Υπηρεσίες & Συναλλαγές  με το Δημόσιο
GOLD GRANT THORNTON|Go Beyond Payments
SILVER TrillionCode|Παροχή Ψηφιακής Υπηρεσίας για την Ηλεκτρονική Υποβολή και Παρακολούθηση Αναφοράς στην πλατφόρμα του Συνηγόρου του Πολίτη
BRONZE ΗΔΙΚΑ - ΟΤΕ Group -BYTE|Δράση Προληπτικής Ιατρικής – Καρκίνος Μαστού / Προσωπικός Γιατρός
Αριστεία & Βέλτιστες Πρακτικές των ICT Εταιρειών
Πάροχοι Λύσεων / Πακέτων Λογισμικού
Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς  κλάδους
GOLD REAL CONSULTING|Ψηφιακός μετασχηματισμός και εκσυγχρονισμός των πληροφοριακών υποδομών της Κωτσόβολος
SILVER EPSILON NET Group of Companies | Epsilon SingularLogic | Epsilon CSA|Galaxy Pharma: Η Φαρμακαποθήκη στη νέα ψηφιακή εποχή
SILVER CosmoONE|Δημοπρασίες Πολλαπλών Τεχνολογιών ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας)
SILVER DIS - Dynamic Integrated Solutions|Ψηφιακός μετασχηματισμός με το SFA Mobile app “b-anywhere” και την εξειδικευση της DIS
SILVER UPGRADE|FrontBox Insurance
BRONZE QUETRI IT SOLUTIONS IKE|Q-Audit εφαρμογή διαχείρισης εσωτερικού ελέγχου και κινδύνων
ICTs λύσεις για επαγγελματίες / μικρομεσαίες  επιχειρήσεις
GOLD EPSILON NET Group|Epsilon Financials | O νέος Ψηφιακός βοηθός σου
GOLD Prosvasis, a SoftOne company|Prosvasis Cloud ERGANI
SILVER Epsilon Net Group of Companies|Epsilon SMART TAX | O «SMART» Ψηφιακός Βοηθός για Επαγγελματίες και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
BRONZE ΤHREENITAS|Upsellerator Grow™, η καινοτόμος loyalty πλατφόρμα της Theenitas  για HORECA retailers & wholesalers της  Αθηναικής Ζυθοποιίας
 Πακέτα Λογισμικού ERP/CRM/HR/Παραγωγή/ Logistics
GOLD THREENITAS|HR Nation, η καινοτόμος πλατφόρμα της threenitas για employee onboarding
SILVER Prosvasis, a SoftOne company|Prosvasis Cloud ERGANI
BRONZE DIS - Dynamic Integrated Solutions|Ψηφιακός μετασχηματισμός με το Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και την εξειδίκευση της DIS
 Εφαρμογές για/μέσω Big Data / Τεχνητή  Νοημοσύνη / IoT
GOLD SoftOne|SoftOne Technologies: SHOPRANOS B2B E-Commerce Platform με ενσωματωμένες λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης
Προμηθευτές ICT Υποδομών / Υπηρεσιών
 Προμηθευτής Πληροφοριακών /  Τηλεπικοινωνιακών Τεχνολογιών
GOLD Giant Stride|Αξιοποιώντας τη Δύναμη των bots για Απρόσκοπτη Διαχείριση ΙΤ σε Ξενοδοχείο 4 Αστέρων
Προμηθευτής Λογισμικού
GOLD Epsilon Net Group of Companies|Όμιλος EPSILON NET: Η Νέα Ψηφιακή Εποχή των Επιχειρήσεων
Προμηθευτής Υπηρεσιών SaaS/PaaS/IaaS
GOLD Epsilon Net Group of Companies|Ο ηγετικός ρόλος του Ομίλου στον ψηφιακό μετασχηματισμό ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων με ένα υπερπλήρες portfolio καινοτόμων λύσεων
SILVER INTELLI GROUP|ΥΠΗΡΕΣΙΑ idbox™ DIGITAL ONBOARDING
BRONZE SoftOne|SoftOne Technologies
 Τεχνική Υποστήριξη / Εκπαίδευση / Πιστοποίηση
GOLD Epsilon Net Group of Companies|AI-Powered Customer Care: Βελτίωση Αποδοτικότητας και Ικανοποίησης Πελατών
SILVER THREENITAS |Η ενσωμάτωση από την Threenitas της υπηρεσίας MyDrive στην πλατφόρμα MyGenerali της Generali Hellas
BRONZE THREENITAS|Η συνεχής ανάπτυξη και επέκταση του customer self-service portal & της mobile εφαρμογής MyGenerali της Generali Hellas
Υπηρεσίες & Τεχνολογίες Cyber Securit
GOLD Neurosoft|Hackcraft: Advanced Adversary Simulation Services
SILVER Algosystems S.A. - Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙNΔΟΣ - Major Greek Poultry Cooperative|Fortify Your Digital Armor with Advanced Vulnerability Management Services
BRONZE DEMO AEBE - COSMOTE|Υλοποίηση υπηρεσιών Modern Workplace with Security & Compliance 
Στρατηγική & Ανάπτυξη των ICT Εταιριών
Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος /  Υπηρεσίας
GOLD MainSys για τον Δήμο Πειραιά|e-Kάνθαρος - Σύστημα Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στην Πηγή
SILVER Synesgy | ICAP CRIF|Synesgy: ESG Assessment & Supply Chain Management πλατφόρμα
SILVER Epsilon Net Group of Companies_ Epsilon HR|Epsilon Smart Ergani - H Έξυπνη Cloud Λύση για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
BRONZE IMPACT|Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Δημοσίου - B2G
 Σημαντική Ανάπτυξη
GOLD INTELLI GROUP|ΥΠΗΡΕΣΙΑ idbox™ DIGITAL ONBOARDING
SILVER Oracle Ελλάς|Oracle Academy
BRONZE Profile Software|Πολυεθνική Εταιρεία Πληροφορικής με έδρα στην Ελλάδα
Στρατηγική ESG & ΕΚΕ
GOLD ΙΝFO QUEST TECHNOLOGIES|Στρατηγική ESG και δέσμευση σε 10 στόχους
GOLD ICAP CRIF S.A.|SUPPORTING THE GREEK ECONOMIC AND FINANCIAL SYSTEM’S SUSTAINABILITY TRANSITION
SILVER Oracle Ελλάς|Oracle Academy