Κρατήστε με ενήμερο για τα BITE Awards 2024

Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

IMPACT BITE AWARDS 2022

11 χρόνια επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας

Μετά την περσινή δέκατη επέτειο της διοργάνωσης και το ρεκόρ που καταγράφηκε τόσο ως προς τον αριθμό των συμμετοχών, όσο και των μεμονωμένων εταιρειών / οργανισμών που τις υπέβαλαν, ο κορυφαίος θεσμός βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά, για να αναδείξει τα πιο σημαντικά έργα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Προετοιμάστε και φέτος τις υποψηφιότητες σας για να αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που συγκεντρώνει τα κορυφαία στελέχη της αγοράς και διακεκριμένους ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Διεκδικήστε τη διάκριση που αξίζει σε εσάς και την ομάδα σας και γίνετε μέρος της κοινότητας των IMPACT BITE AWARDS, των οργανισμών που πρωτοπορούν και αναπτύσσονται, αλλάζοντας τα δεδομένα των κλάδων τους και του ελληνικού επιχειρείν, μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας.
IMPACT BITE Awards 2022

IMPACT BITE AWARDS 2021

Για δέκατη χρονιά επιβραβεύθηκε η τεχνολογική καινοτομία

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στο Markou Wine Museum, η δέκατη επετειακή τελετή απονομής των IMPACT BITE AWARDS 2021 , του πιο σημαντικού θεσμού επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα που διοργανώνεται από την Boussias, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ και με την τιμητική υποστήριξη του εργαστηρίου ELTRUN του ΟΠΑ.

Στην μεγάλη αυτή γιορτή, την οποία παρακολούθησαν 300 στελέχη της αγοράς και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming, βραβεύθηκαν και φέτος τα κορυφαία έργα πληροφορικής και οι δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε.

Το τιμητικό βραβείο της χρονιάς απονεμήθηκε από τον εκδότη Μιχάλη Μπούσια στον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, για την πολύτιμη συμβολή του στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Υπουργός δήλωσε ότι το παραλαμβάνει ως επικεφαλής μιας ομάδας, που έχει καταφέρει μεγάλα αποτελέσματα σε ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα. «Έχουμε επιτύχει να βάλουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή» τόνισε ο υπουργός, και συνέχισε «έχουμε μια εκθετική αλλαγή: από τα 8,8 εκ. ψηφιακές συναλλαγές το πρώτο εξάμηνο του 2018 έχουμε φτάσει τα 150 εκ. το αντίστοιχο εξάμηνο του 2021. Θα δείτε όλο και περισσότερες υπηρεσίες να λειτουργούν φέτος μέσα από το gov.gr». Και έκλεισε αναφέροντας: «Το μεγάλο ζητούμενο είναι να χρησιμοποιούμε την ψηφιακή διακυβέρνηση στο εταιρικό επίπεδο βάζοντας στο επίκεντρο τον πελάτη και σε κοινωνικό επίπεδο, βάζοντας στο επίκεντρο τον πολίτη».

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση του παγκοσμίου φήμης επιχειρηματία Salim Ismail, συγγραφέα του best seller “Exponential Organizations και founding CEO του Singularity University, ο οποίος εμφανίστηκε ζωντανά από την California, και συμμετείχε στην απονομή του τιμητικού βραβείου στον υπουργό. Ο Salim Ismail ανέφερε πως είναι τιμή του να συμμετέχει, έστω διαδικτυακά, στη βράβευση του υπουργού και πως το έργο που έχει γίνει για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας είναι εντυπωσιακό, με χιλιάδες υπηρεσίες που διατέθηκαν στους πολίτες, τις επιχειρήσεις και με έμφαση στον τομέα της υγείας, εν μέσω πανδημίας. Και συνέχισε λέγοντας:« Όπως εξελίσσεται ο κόσμος με τη συμβολή της τεχνολογίας, είναι ανάγκη να επαναπροσδιορίσουμε αξίες όπως τη δημοκρατία, τον ρόλο της πολιτείας, τον τρόπο αλληλεπίδρασης μας με τον κόσμο και το παράδειγμα της Ελλάδας σε αυτό το κομμάτι είναι εξαιρετικό. Με τις ταχύτατες, εκθετικές αλλαγές που πραγματοποιούνται, η Ελλάδα σύντομα θα ξεπεράσει πολλές χώρες του κόσμου στην ψηφιακή εξέλιξη.»

Στην επετειακή αυτή εκδήλωση δόθηκαν τα δύο κορυφαία βραβεία της δεκαετίας, όπως προέκυψαν από το άθροισμα των κορυφαίων βραβείων κάθε χρονιάς από το 2012 μέχρι σήμερα. ICT Company of the decade αναδείχθηκε η COSMOTE – Όμιλος ΟΤΕ, ενώ Digitalized Company of the decade αναδείχθηκε η Interamerican.

Τις κορυφαίες διακρίσεις για το 2021 έλαβαν οι: Διαμαντής Μασούτης ΑΕ-Digitalized Company of the year, COSMOTE-ICT Company of the year, Intrasoft – Integrator of the year και Όμιλος Epsilon Net – Software House of the year. Το Platinum βραβείο, για το έργο που έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές απέσπασε η nvisionist – nvbird για το έργο «nvbird – Bird Detection & Monitoring System», ένα καινοτόμο σύστημα προστασίας των πουλιών από τις ανεμογεννήτριες με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

IMPACT BITE AWARDS 2020

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 η απονομή των IMPACT BITE AWARDS 2020, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργανώνει για ένατη συνεχή χρονιά η BOUSSIAS, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ.

Η μεγάλη αξία των έργων πληροφορικής που στήριξαν στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε τις επιχειρήσεις, την οικονομία και την κοινωνία και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της τεχνολογίας, αναδείχθηκε μέσα από τα έργα που βραβεύθηκαν στα φετινά IMPACT BITE AWARDS.

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ και ο Όμιλος ΟΤΕ, οι οποίες αναδείχθηκαν Digitalized Company of the Year και ICT Company of the Year αντίστοιχα.

IMPACT BITE Awards 2020

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των βραβείων Καθηγητής Γιώργος Δουκίδης ανέφερε στη δήλωση του: «Τα βραβεία λαμβάνουν χώρα σε μια δύσκολη εποχή λόγω της πανδημίας. Ο κλάδος όμως του ICT και οι σχετικές IT διευθύνσεις των εταιριών λειτούργησαν αποδοτικά και πρόσφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες και συστήματά ώστε οι εταιρίες να συνεχίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους πάρα το lock-down. Ειδικά για φέτος θα ήθελα να αναφέρω ότι μεταξύ των βραβείων υπάρχουν ώριμες πρωτοβουλίες αξιοποίησης συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης και μεγάλων δεδομένων, ευρεία αξιοποίηση υποδομών cloud, αναβάθμιση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης ως υποδομής ολοκλήρωσης στην εφοδιαστική αλυσίδα, digital onboarding για πολύπλοκες και απαιτητικές διαδικασίες, αλλά και ολοκληρωμένες πρωτοβουλίες ψηφιακού μετασχηματισμού».

Ο συντονιστής της επιτροπής Γεν. Διευθυντής του ΣΕΠΕ, Μέλος ΔΣ DigitalEurope και Deputy Chairman WITSA Γιάννης Σύρρος ανέφερε πως τα βραβεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται επιχειρήσεις και οργανισμοί οι οποίες αξιοποιούν με καινοτόμους τρόπους την ψηφιακή τεχνολογία προκειμένου να προσφέρουν επιχειρηματική αξία, είτε δημιουργώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ή βελτιστοποιώντας τις επιχειρησιακές διαδικασίες, ή δημιουργώντας τα θεμέλια για ανάπτυξη. Κάθε χρόνο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της αγοράς τεχνολογίας, και όχι μόνο, έτσι και φέτος, και μάλιστα υπό τις συνθήκες της πανδημίας COVID-19, βραβεύονται στο πλαίσιο τους, εξαιρετικά ενδιαφέροντα έργα τα οποία είναι ενδεικτικά του πως πλέον η τεχνολογία μεταμορφώνει κάθε πτυχή και δραστηριότητα των σύγχρονων κοινωνιών.

IMPACT BITE AWARDS 2019

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 στο Μουσείο Οίνου η τελετή απονομής των IMPACT BITE AWARDS 2019, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά η Boussias Communications, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ.
Στην τελετή, την οποία παρακολούθησαν 580 στελέχη της αγοράς, βραβεύθηκαν και φέτος οι βέλτιστές πρακτικές και τα καινοτόμα έργα ΤΠΕ της χρονιάς.
Παρακολουθήστε on demand την απονομή των IMPACT BITE AWARDS 2019.

Στη φετινή διοργάνωση κατατέθηκαν περισσότερες υποψηφιότητες από κάθε άλλη χρονιά – 25% περισσότερες εταιρείες και 52% περισσότερες υποψηφιότητες – με πολλά καινοτόμα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού και αξιοποίησης νέων τεχνολογιών.

IMPACT BITE Awards 2019

Χαιρετισμοί – Δηλώσεις

Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ και καθηγητής του ΟΠΑ

Στον εισαγωγικό του χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ Καθηγητής Νίκος Βέττας ανέφερε ότι ο κλάδος ΤΠΕ στη χώρα μας πηγαίνει καλά τα τελευταία χρόνια, αλλά ξεκινά από μια πολύ χαμηλή βάση σε σύγκρισή με τον μέσο όρο της Ευρώπης. Έχει ήδη επιτύχει μετρήσιμα αποτελέσματα στην ελληνική οικονομία και είναι από τους λίγους κλάδους με πρακτικά μηδενική ανεργία. Καθώς στηρίζεται κυρίως στο ανθρώπινο κεφάλαιο, και λιγότερο στο φυσικό που θα παραμείνει υψηλό για τη χώρα μας την επόμενη δεκαετία, ο κλάδος μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της χωράς.

Iωάννης Τερψίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, IMPACT

«Μια εξαιρετική εκδήλωση, σε ένα μαγευτικό χώρο, αντάξια της αίγλης και της δυναμικής που έχουν τα IMPACT BITE AWARDS. Η διαρκής αύξηση των υποψηφιοτήτων και των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση έρχεται να επιστεγάσει την καθολική αποδοχή τους ως θεσμού στον χώρο της Πληροφορικής. Θερμά συγχαρητήρια στους υποψηφίους, στους βραβευθέντες, στην κριτική επιτροπή και τους διοργανωτές που έκαναν πραγματικότητα τη βραδιά».

Μιχάλης Μπλέτσας, Director of Computing του Media Lab του Πανεπιστημίου MIT

Σε χαιρετισμό που έστειλε μέσω video, o Μιχάλης Μπλέτσας, μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, τόνισε τη σημασία των εφαρμογών της υπολογιστικής στην αποδοτικότητα μιας οικονομίας και επεσήμανε το πολύ καλό επίπεδο των έργων που υποβλήθηκαν φέτος και την αξία της ύπαρξης ενός τέτοιου θεσμού επιβράβευσης τους.

Παναγιώτης Κουρής, CEO, Office Line

«Η σημερινή βραδιά είναι πολύ σημαντική για τις εταιρείες Πληροφορικής γιατί αναδεικνύονται νέες εταιρείες, οι οποίες μέσα από την καινοτομία και την εξέλιξη μπορούν να προβάλλουν νέες λύσεις, για το σύνολο των εταιρειών και των εργαζομένων».

Τιμητικά Βραβεία

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή των τεσσάρων τιμητικών βραβείων. Life Achievement Awards απονεμήθηκαν στους κ.κ.: Γεώργιο Μητακίδη, Ομότιμο Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών, Νικόλαο Παπανδέου, ιδρυτή και Πρόεδρο ΔΣ της Intersys και Ευστάθιο Κακκογιάννη, Εντεταλμένο Γενικό Διευθυντή IT & Operations, Alpha Bank για την σημαντική προσφορά τους στον κλάδο και την ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας. Ειδικό βραβείο διεθνούς αναγνώρισης δόθηκε στον Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του ΑΠΘ κ. Λεόντιο Χατζηλεοντιάδη, ο οποίος με τις ομάδες των φοιτητών του έχει κατακτήσει πλήθος διεθνών βραβείων για τη χώρα μας, αναδεικνύοντας την αριστεία των Eλλήνων φοιτητών στο εξωτερικό.

Νικόλαος Παπανδρέου (ιδρυτής Intersys)

«Όταν ξεκινήσαμε τη μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων στο τέλος της δεκαετίας του ’50, αυτή δεν είχε καμία σχέση με τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας και τα άλματα που έχει κάνει η πληροφορική σήμερα. Παρά τα πολλά προβλήματα και εμπόδια, που υπήρχαν τότε, τολμήσαμε και επιχειρήσαμε σε ένα κόσμο άγνωστο, επιτυγχάνοντας να πείσουμε την αγορά… Χαίρομαι που η Πληροφορική έχει προχωρήσει τόσο πολύ και αναρωτιέμαι τι άλλο θα δούμε στο μέλλον…»

Γεώργιος Μητακίδης

«Στη ζωή μου είχα την τύχη να ζήσω σημαντικούς σταθμούς εξέλιξης των τεχνολογιών ΤΠΕ. Από τη δεκαετία του ‘60 και τις μνήμες των 4ΜΒ
μέχρι το σημερινό ψηφιακό οικοσύστημα, που έχει αρχίσει να φανερώνει τις τρομερές – κυριολεκτικά και μεταφορικά – δυνατότητές του. Είχα επίσης την τύχη να βρίσκομαι στο σωστό μέρος και να έχω τους σωστούς συνεργάτες, όπως έγινε το 1993, όταν είχα δίπλα μου τον Μιχάλη Δερτούζο, προχωρώντας στο στήσιμο του World Wide Web Consortium…»

Ευστάθιος Κακογιάννης

«Έχω βιώσει όλα αυτά τα χρόνια την εξέλιξη της Πληροφορικής. Ποτέ δεν περίμενα, ωστόσο, ότι αυτή η εξέλιξη θα ήταν τόσο ταχεία, κάνοντας μας συνεχώς να τρέχουμε για να προλάβουμε τις εξελίξεις. Αυτό που θα ήθελα είναι να μην γίνουμε τελείως ψηφιακοί, παραμελώντας τον ανθρώπινο παράγοντα».

Λεόντιος Χατζηλεοντιάδης

«Πίσω από αυτό το βραβείο βρίσκεται μια σχέση με φοιτητές που ξεκίνησε εδώ και 15 χρόνια. Τότε τους είχα πει ότι μπορείτε να επιλέξετε να ονειρεύεστε και να δημιουργήσετε κάτι το καινούργιο και διαφορετικό ή να μείνετε στη σιγουριά του τετριμμένου. Παρά πολλοί από αυτούς επέλεξαν το μη προφανές, σκέφτηκαν διαφορετικά και κατάφεραν είτε να γίνουν καθηγητές στο ΜΙΤ ή διευθυντικά στελέχη εταιρειών σε όλο τον κόσμο. Αυτό βραβεύεται σήμερα και αυτό εκπροσωπώ».

Κορυφαίες Διακρίσεις

Τις κορυφαίες διακρίσεις της βραδιάς απέσπασαν η Interamerican και ο Όμιλος ΟΤΕ, οι οποίες αναδείχθηκαν Digitalized Company
of the Year και ICT Company of the Year αντίστοιχα.

Ξενοφών Λιαπάκης, Γενικός Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Πληροφορικής, Όμιλος Interamerican / Πρόεδρος Hellenic CIO forum

«Η συμμετοχή μας στα IMPACT BITE AWARDS, ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύει στην πράξη το πόσο σημαντικό θεσμό τον θεωρούμε. Ξεκινήσαμε το ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού μας περίπου 10 χρόνια πριν, συνειδητοποιώντας πολύ γρήγορα ότι το ταξίδι αυτό έχει αρχή αλλά όχι τέλος και ότι δεν αφορά μόνο τεχνολογία αλλά κυρίως κουλτούρα. Συνεχίζουμε λοιπόν το ταξίδι μας και ελπίζουμε ότι μέσω τέτοιων θεσμών θα επιβραβεύεται η προσπάθεια των ανθρώπων μας και θα επιβεβαιώνεται η ψηφιακή μας υπεροχή.»

Γρηγόρης Χριστόπουλος, Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ

«Ο Όμιλος ΟΤΕ, με την έντονη δραστηριοποίησή του στον τομέα του ICT, έχει αποδείξει πως διαθέτει το μέγεθος, την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία να υλοποιεί σύνθετα έργα. Οι διακρίσεις αυτές είναι μια ακόμη αναγνώριση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουμε και αποδεικνύουν το πάθος και τη δέσμευση των ανθρώπων μας. Με την τεχνολογία, φτιάχνουμε ένα κόσμο καλύτερο για όλους».

WITSA GLOBAL ICT Excellence Awards

Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ και Deputy Chairman WITSA Γιάννης Σύρρος, ανακοίνωσε τις τρεις υποψηφιότητες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση αξιολόγησης προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό κύρους WITSA Global ICT Excellence Awards. Πρόκειται για τα έργα: “City.Risks” από την Space Hellas, “A.I. powered vessel monitoring” από την DeepSea Technologies και “Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας” της ΗΔΙΚΑ από τον ΟΤΕ Όμιλο Εταιρειών σε συνεργασία με την Βyte Computer ABEE. και τη Datamed A.E.

Όπως ανέφερε ο κ. Σύρρος «Ο κλάδος Ψηφιακής Τεχνολογίας εξάγει τεχνογνωσία και συμβάλλει καθοριστικά στην Ελληνική οικονομία, συνεισφέροντας παρά τις αντίξοες συνθήκες το 8% του ΑΕΠ της χώρας.
Οι ελληνικές επιχειρήσεις ψηφιακής τεχνολογίας περιλαμβάνονται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και δη πολλές από αυτές, σε διεθνές επίπεδο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, αλλά και υπερήφανος, καθώς, οι διακρίσεις από τις υποψηφιότητες που υποβάλλει ο ΣΕΠΕ στα WITSA Global ICT Excellence Awards, φτάνουν πλέον τα 19 βραβεία στα 12 χρόνια που συμμετέχουμε στο διαγωνισμό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό
».

Είπαν για τα βραβεία

Αντώνης Τσιμπούκης, Γενικός Διευθυντής Ελλάδος, Κύπρου, Μάλτας, CISCO

«Ο θεσμός των IMPACT BITE AWARDS 2019 αποτελεί μια ακόμα απόδειξη για το πόσα πολλά μπορεί να καταφέρει η χώρα μας. Στο ερώτημα αν είναι έτοιμες οι εταιρείες της χώρας να υποδεχτούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, η απάντηση είναι εδώ! Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να συμμετάσχω στην επιτροπή αξιολόγησης και με ενθουσιασμό να διαπιστώσω πόσο μεγάλα βήματα έχουν ήδη πραγματοποιήσει οι επιχειρήσεις και οργανισμοί υλοποιώντας πρωτοπόρες και καινοτόμες λύσεις για να επισπεύσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.»

Αντώνης Μονοκρούσος, Country Leader, Greece & Cluster Leader GCMM, Oracle

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό θεσμό, εξαιρετικά χρήσιμο για την Ελλάδα, καθώς επιβραβεύει – και συνεπώς στηρίζει – την Ελλάδα που δουλεύει παραγωγικά και σκληρά, την Ελλάδα που καινοτομεί, την Ελλάδα που θέλει να είναι εξωστρεφής και ανταγωνιστική, την Ελλάδα που ακολουθεί δυναμικά το χώρο του ψηφιακού μετασχηματισμού και εν τέλει την Ελλάδα που θέλει να αριστεύει. Πρόκειται για ένα θεσμό που καλύπτει όλη την γκάμα του ICT, που κάθε χρόνο ανεβάζει επίπεδο, βοηθώντας τις εταιρείες και τους πελάτες να αποσπάσουν την αναγνώριση που τους αξίζει.»

Μιχάλης Κασσιμιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος, Hewlett Packard Enterprise Greece & Cyprus

«O θεσμός των IMPACT BITE AWARDS 2019 θεωρώ ότι είναι απαραίτητος, ειδικά τις ημέρες που διανύει η χώρα μας και τέτοιες εκδηλώσεις είναι ακτίδες ελπίδας και χαράς, μέσα από τις οποίες οι άξιοι άνθρωποι μπορούν να προβάλουν το έργο τους και την ίδια τη χώρα. Μέσα από τα βραβεία δίνεται ένα λαμπερό παράδειγμα στους νέους ανθρώπους ότι υπάρχει ελπίδα, ότι υπάρχει σταθερή βάση σε αυτή τη χώρα, πάνω στην οποία μπορεί να προαχθεί η αριστεία.»

Γιώργος Διαμαντόπουλος, CEO, Vodafone Innovus

«Συγχαρητήρια για τα βραβεία! Για εμάς, είναι η τρίτη χρονιά που βραβευόμαστε. Κάθε χρονιά βλέπουμε ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ζωντάνια σε αυτά τα βραβεία, όπως και πολύ μεγαλύτερη επιχειρηματικότητα και γι’ αυτό χαιρόμαστε πάρα πολύ. Η Innovus είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο και χαιρόμαστε που μέσα από τις λύσεις μας μπορούμε και δίνουμε την επόμενη ημέρα του Internet of Things στις επιχειρήσεις, ως μέρος του digital transformation».

Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, CEO, Space Hellas

«Ευχαριστούμε τους διοργανωτές καθώς και την επιτροπή των IMPACT BITE AWARDS, του σημαντικού αυτού θεσμού επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας, για τα πέντε βραβεία που απέσπασε η εταιρεία μας, καθώς και για την πρόκριση να συμμετέχουμε στον παγκόσμιο διαγωνισμό κύρους WITSA Global ICT Excellence Awards με το έργο City.Risks. Τα έργα μας, μέσα από την έρευνα και την καινοτομία, βελτιώνουν τόσο τη λειτουργικότητα των οργανισμών, όσο και την καθημερινότητα των πολιτών».

Δημήτρης Δάφνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmos Business Systems

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το βραβείο που λάβαμε απόψε. Πιστεύουμε ότι υψηλής τεχνολογίας έργα, τα οποία εκσυγχρονίζουν τον ελληνικό δημόσιο τομέα, αλλά και τον ιδιωτικό, είναι έργα αιχμής και θα δώσουν όλες τις προοπτικές για να μπορέσει η Ελλάδα να κάνει το επόμενο τεχνολογικό βήμα και να πάψει να είναι ουραγός στις εξελίξεις».

John Theophilos, Head of IT&Telecoms, Fraport

«Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία στην Ελλάδα, όπου υπάρχουν πολύ δυνατές εταιρείες και πολύ δυνατά μυαλά. Μέσα από αυτόν τον θεσμό θεωρώ ότι αναδεικνύονται καινοτομίες που δεν τις βλέπουμε στο εξωτερικό. Θεσμοί όπως τα IMPACT BITE AWARDS 2019, αλλά και η απαραίτητη βοήθεια από το κράτος, χρειάζονται για να αναδείξουν την τεχνογνωσία που υπάρχει στη χώρα».

Impact BITE AWARDS 2018

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας, με την παρουσία όλης της αγοράς Πληροφορικής / Επικοινωνιών και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 η καθιερωμένη τελετή απονομής των Impact BITE AWARDS. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για έβδομη συνεχή χρονιά το περιοδικό Netweek της Boussias Communications με το ELTRUN, Υπό την Αιγίδα του ΣΕΠΕ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 550 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, στον εντυπωσιακό χώρο του Ιππόδρομου Αθηνών.

Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο Νικόλας Κονδάκης, Διευθυντής Συνεδρίων & Βραβείων της Boussias Communications, οι συμμετοχές χαρακτηρίστηκαν από την αύξηση του ανταγωνισμού και της ποιότητας των υποψηφιοτήτων, σηματοδοτώντας την αυξανόμενη σημασία της τεχνολογίας στη λειτουργία των επιχειρήσεων. Σημαντικά στοιχεία στη φετινή διοργάνωση ήταν η προσθήκη της κατηγορίας digital transformation με πολλές και σημαντικές συμμετοχές, αλλά και η διεύρυνση της επιτροπής αξιολόγησης με εξέχοντα στελέχη της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας, φθάνοντας σε αριθμό τα 22 μέλη. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης, καθ. Γιώργος Δουκίδης, τόνισε πως κάθε υποψηφιότητα αξιολογήθηκε από τουλάχιστον 9 αξιολογητές και με βάση άξονες όπως η πελατοκεντρικότητα, η καινοτομία, το digital transformation, η συμβολή στην εθνική οικονομία και οι νέες τεχνολογίες. Από τη διαδικασία αξιολόγησης των βραβείων προέκυψαν και οι τρεις εταιρείες που θα λάβουν μέρος στα παγκόσμια βραβεία WITSA Awards, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Life Achievement Awards

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή των Life Achievement βραβείων σε στελέχη που με την πορεία τους και τις πρωτοβουλίες
τους διαμόρφωσαν τον κλάδο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Το πρώτο Life Achievement βραβείο απονεμήθηκε στον εκλιπόντα πρόεδρο της Singular Logic Μιχάλη Καριώτογλου, το οποίο παρέλαβε η σύζυγος του, Μυρτώ Καριώτογλου-Δουμάνη, από τον Αναστάσιο Τζήκα, Πρόεδρο του ΣΕΠΕ. Στη συνέχεια, η Γιώτα Παπαρίδου, Α’ Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕ, απένειμε Life Achievement βραβεία σε δύο αναγνωρισμένα στελέχη του χώρου, τον Αχιλλέα Χούρσογλου και την Έφη Κουτσουρέλη. Επίσης, τιμητικό βραβείο έλαβε ο Ευάγγελος Γκέγκιος από τον Γιάννη Σύρρο, Γενικό Διευθυντή του ΣΕΠΕ, για την προσφορά του στον κλάδο.

Ο Αχιλλέας Χούρσογλου δήλωσε πως «αυτή η βράβευση είναι σημαντική γιατί αποτελεί επιβράβευση ενός έργου ζωής. Για μένα ο χώρος της Πληροφορικής δεν αποτέλεσε ποτέ ρουτίνα, ήταν κάτι που πάντα το είχα και το έχω μέσα στη καρδιά μου, έχοντας κλείσει 41 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο. Αλλά, ακόμα και τώρα, μετά τη συνταξιοδότησή μου συνεχίζω να τον υπηρετώ μέσα από την AMMITEC, τον οργανισμό των Διευθυντών Πληροφορικής των Ναυτιλιακών εταιρειών, στον οποίο αποτελώ ιδρυτικό στέλεχος, ασχολούμενος καθημερινά με αυτό».

IMPACT BITE Awards 2018 Ceremony

Επίσης η Έφη Κουτσουρέλη τόνισε πως «η βράβευση αυτή αποτελεί τιμή για μένα. Συμπληρώνω 37 χρόνια σε αυτό το χώρο, αποτελώ ιδρυτικό μέλος της Info-Quest -ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης της οποίας οφείλεται στις επενδύσεις που έχει κάνει στην τεχνολογία- και χαίρομαι να αποτελώ μέρος όλης αυτή της κοσμογονίας που βιώνει ο χώρος. Θεωρώ ότι και στην Ελλάδα θα δοθεί η βαρύτητα που χρειάζεται ο χώρος για να σταθεί στα πόδια του, Οι εταιρείες που έχουν καταφέρει να επιβιώσουν, ποντάρουν στην τεχνολογία και αυτό θα φανεί στην αγορά. Ευχόμαστε και το κράτος να το πιστέψει και με πράξεις να στηρίξει το χώρο μας».

 

Κορυφαία Βραβεία

Τα κορυφαία βραβεία, δηλαδή οι υποψηφιότητες που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στο σύνολο των βραβείων, ήταν από
τις βραβεύσεις που ξεχώρισαν. Τις απονομές έκανε ο καθ. Γιώργος Δουκίδης, αναλύοντας τα στοιχεία που οδήγησαν στην επιτυχία. Οι εταιρείες που απέσπασαν τα κορυφαία βραβεία ήταν η Cosmote, η Euronav μαζί με την Propulsion Analytics και η Interamerican.

Ο Πάνος Θεοδοσόπουλος, Founding Partner & CEO της Propulsion Analytics τόνισε πως «είναι μεγάλη χαρά για μας που βραβευόμαστε στο αντικείμενο που δραστηριοποιείται η εταιρεία. Στο χώρο της ναυτιλίας, δίνουμε κάθετες λύσεις για ένα από τους πιο σημαντικούς κλάδους στην ελληνική οικονομία. Είναι διπλή χαρά γιατί βραβευόμαστε μαζί με έναν από τους πιο εκλεκτούς πελάτες μας, την Euronav με την οποία συνεργαζόμαστε τα τελευταία τρία χρόνια και βλέπουμε ότι οι λύσεις μας πράγματι προσφέρουν βελτίωση στην καθημερινότητα της λειτουργίας της εταιρείας».

Ενώ ο Θεόδωρος Μαυραΐδής, Fleet Technical Manager της EuroNav δήλωσε πως «έχοντας εργαλεία και εκμεταλλευόμενοι πέρα από τη ναυτιλία που παραδοσιακά είναι ένα δυνατό μας χαρτί, ένας άλλος τομέας που δεν χάνουμε το τρένο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης εκμεταλλευόμενοι αυτές τις συνέργειες πιστεύουμε ότι δίνουν μια καινούργια ώθηση στις διαδικασίες μας και ειδικά σε πολύ τεχνικές κατευθύνσεις οι οποίες μας καθιστούν πλέον πρωταγωνιστές στο χώρο της ναυτιλίας και της τεχνικής διαχείρισης πλοίων».

 

Grand Awards

Στην κορύφωση της βραδιάς, απονεμήθηκαν πέντε Grand Awards, στις εταιρείες που συγκέντρωσαν τουλάχιστον τέσσερα βραβεία
συνολικά, δύο εκ των οποίων ήταν Gold. Οι εταιρείες που απέσπασαν τα Grand Awards είναι οι Cosmote, Interamerican Ελληνική Εταιρεία Ασφαλίσεων Ζημιών Α.Ε., Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε., Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.

Ο Νίκος Χριστοδούλου, Γενικός Διευθυντής Λειτουργικής Στήριξης της Εθνικής Τράπεζας, που συνολικά απέσπασε 7 βραβεία, δήλωσε πως «αυτά τα βραβεία είναι σημαντικά γιατί στην ουσία αναδεικνύουν τη δουλειά που γίνεται στην Πληροφορική, αλλά και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Το γεγονός ότι ως ελληνική τράπεζα παίρνουμε ένα grand βραβείο σημαίνει ότι έχουμε καταφέρει σε πολλές περιοχές να κάνουμε πράγματα που είναι σημαντικά και να συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό της τράπεζας. Για μάς αυτά είναι πολύ σημαντικά και επειδή παρακολουθώ τα Bite Awards από την πρώτη τους χρονιά, έχω δει ότι η επιτάχυνση την οποία δίνουν σε αυτόν το μετασχηματισμό είναι σημαντική. Οι προσπάθειες όλων των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που βγάζουμε στην Ελλάδα, χρειάζονται υποστήριξη και επιβράβευση».

Ο Ξενοφών Λιαπάκης, General Manager, Group Chief Digital Transformation & Information Officer, της Interamerican δήλωσε πως «το ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού ξεκίνησε για την Interamerican το 2010. Στόχος μας όταν ξεκινήσαμε ήταν να γίνουμε μέχρι το 2020 ο πιο digital insurer στην Ελλάδα και ένας από τους πιο digital insurer στην Ευρώπη. Πολύ σύντομα διαπιστώσαμε ότι αυτό το γοητευτικό ταξίδι έχει αρχή αλλά δεν έχει τέλος. Ότι το digital είναι κουλτούρα, είναι νοοτροπία και ότι για να το καταφέρεις πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινότητας όλων μας. Σήμερα η Interamerican βρίσκεται αρκετά μπροστά από τον ανταγωνισμό έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό της αγοράς και των ασφαλισμένων, άλλωστε ο αριθμός των βραβείων που κερδίζει όλα αυτά τα χρόνια το επιβεβαιώνει. Σε επίπεδο ομίλου, η Interamerican καλείται να κάνει drive τον ψηφιακό μετασχηματισμό και των άλλων θυγατρικών στην Ευρώπη σε χώρους όπως τα big data, GDPR, IoT και τηλεματική, κάτι που τιμά ιδιαίτερα και εμάς αλλά και την χώρα γενικότερα. Εκ μέρους όλων στην Interamerican θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή και την αναγνώριση στις προσπάθειες που καταβάλαμε».

Η βραδιά της τελετής διανθίστηκε με ποτό, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και την απόδοση των συγχαρητηρίων στους νικητές, μαζί με τις παραδοσιακές φωτογραφήσεις των νικητών στο booth των βραβείων. Χορηγός τίτλου και των φετινών βραβείων ήταν η IMPACT, Χορηγός Venue ο Ιππόδρομος Αθηνών και Χορηγός ποτού το METAXA.

IMPACT BITE AWARDS 2017

Για έκτη χρονιά έλαβε χώρα η γιορτή του Business Technology με σύσσωμη την αγορά

Για έκτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, η καθιερωμένη πλέον γιορτή της τεχνολογίας σε έναν εντυπωσιακό χώρο δίπλα στο κύμα, στο «Γαλάζιο». Τη χθεσινή Τελετή Απονομής των IMPACT BITE AWARDS 2017 παρακολούθησαν με έκδηλο ενθουσιασμό περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη.

Η πλειοψηφία των φετινών υποψηφιοτήτων χαρακτηρίστηκαν από καινοτομία, ευρηματικότητα και απτό επιχειρησιακό αποτέλεσμα, γεγονός που σηματοδοτεί ότι η σημερινή ψηφιακή εποχή έχει δώσει στρατηγικό χαρακτήρα στα έργα Πληροφορικής & Επικοινωνιών για τις επιχειρήσεις.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης, καθ. Γιώργος Δουκίδης, εξάγοντας τις τάσεις της αγοράς, όπως αυτές προκύπτουν από τις υποψηφιότητες, σημείωσε τους πέντε άξονες στους οποίους δόθηκε έμφαση στις υποψηφιότητες φέτος:

1. Πελατοκεντρικότητα, 2. Νέες τεχνολογίες σε εξειδικευμένες εφαρμογές, 3. Digital Transformation σε μεγάλους οργανισμούς, 4. Νέα καινοτόμα ICT προϊόντα / υπηρεσίες, 5. Συμβολή στην Εθνική Οικονομία (εξωστρέφεια, επενδύσεις, ανθρώπινο δυναμικό).

Impact BITE Awards 2017 Ceremony

Τιμητικά Βραβεία

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή των Τιμητικών Βραβείων – Life Achievement σε στελέχη που με την πορεία τους και τις πρωτοβουλίες τους διαμόρφωσαν τον κλάδο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Το πρώτο τιμητικό βραβείο παρέλαβε ο κ. Παναγής Βουρλούμης, πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ από τον νυν Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, ο οποίος, στη σύντομη ομιλία του, έδωσε έμφαση στο «ανθρώπινο πρόσωπο» του manager. Στη συνέχεια, η κα. Γιώτα Παπαρίδου, Α’ Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕ, απένειμε τιμητικά βραβεία σε δύο ανθρώπους της Πληροφορικής, τους κκ. Αχιλλέα Χατζηνίκο και Αντώνη Κυριαζή. Τέλος, τιμητικό βραβείο έλαβε ο κ. Μιχάλης Γαλουζίδης από τον καθ. Γιώργο Δουκίδη.

Η καινοτομία στο επίκεντρο

Για πρώτη φορά στα βραβεία, αναδείχθηκε η τεχνολογική καινοτομία και μάλιστα η καινοτομία που προέρχεται από τα νιάτα. Συγκεκριμένα, δόθηκε τιμητικό βραβείο στην ομάδα iProject που αποτελείται από μαθητές του Δευτέρου Αρσακείου Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης.
Ενθουσιασμός!

Grand Awards

Στην κορύφωση της βραδιάς, απονεμήθηκαν έξι Grand Awards, στις εταιρείες που συγκέντρωσαν τέσσερα βραβεία συνολικά, δύο εκ των οποίων ήταν Gold. Οι εταιρείες που τα έλαβαν είναι οι: Cosmote, Interamerican Ελληνική Εταιρεία Ασφαλίσεων Ζημειών Α.Ε., SingularLogic Α.Ε., Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε., Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε..

Ποιοι προκρίθηκαν στα παγκόσμια WITSA Awards

Στο τέλος της εκδήλωσης, ανακοινώθηκαν οι εταιρείες που προκρίθηκαν για να λάβουν μέρος στα παγκόσμια βραβεία WITSA Awards. Οι τρείς εταιρείες που προέκυψαν από τη διαγωνιστική διαδικασία των IMPACT BITE Awards είναι οι: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών – Ex Machina, Συμετάλ Α.Ε., TMS TANKERS LTD. Μαζί τους θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό και οι Printec, CosmoONE και Softone Technologies, οι οποίες επελέγησαν από τη διαδικασία που ακολουθεί ο ΣΕΠΕ.

Η βραδιά της τελετής συνεχίστηκε, με ποτό δίπλα στη θάλασσα, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και συγχαρητήρια στους νικητές. Χορηγός τίτλου των φετινών βραβείων ήταν η IMPACT, η οποία διοργάνωσε πολλές εκπλήξεις και έδωσε πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες.

IMPACT BITE AWARDS 2016

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας, με την παρουσία σύσσωμης της αγοράς Πληροφορικής / Επικοινωνιών και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, η Τελετή Απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) AWARDS 2016, τα βραβεία που διοργανώνουν το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην κατάμεστη αίθουσα της εκδήλωσης βρέθηκαν περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα μας, με έκδηλο τον ενθουσιασμό των στελεχών που ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν τα βραβεία τους. Η πλειοψηφία των φετινών υποψηφιοτήτων χαρακτηρίστηκαν από καινοτομία, ευρηματικότητα και απτό επιχειρησιακό αποτέλεσμα, γεγονός που σηματοδοτεί ότι η σημερινή ψηφιακή εποχή έχει δώσει στρατηγικό χαρακτήρα στα έργα Πληροφορικής & Επικοινωνιών για τις επιχειρήσεις.

Business I.T. Excellence Awards 2016 Ceremony

Τιμητικά Βραβεία

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή των Τιμητικών Βραβείων – Life Achievement σε στελέχη που με την πορεία τους και τις πρωτοβουλίες τους διαμόρφωσαν τον κλάδο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Τιμητικό Βραβείο απονεμήθηκε στους κκ: Καθηγητή Γιάννη Βασιλείου για τη συνεισφορά του στον ακαδημαϊκό και ερευνητικό τομέα, Καθηγητή Βασίλη Μακιό για την προσφορά του στην ανάπτυξη της καινοτομίας και εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων ΤΠΕ και Παντελή Τζωρτζάκη για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του Ιnternet και τον επιχειρηματικό τομέα των ΤΠΕ στην Ελλάδα.

Κορυφαία Βραβεία

Στην κορύφωση της βραδιάς, απονεμήθηκαν τα τρία Κορυφαία Βραβεία, στις εταιρείες που όχι μόνο συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία αλλά έχουν και ένα κοινό χαρακτηριστικό. Αυτό της εξωστρέφειας και των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα. Οι εταιρείες που διακρίθηκαν στο πλαίσιο αυτό, είναι: η ΑΒ Βασιλόπουλος για το Νέο Ολοκληρωμένο ERP το οποίο, ξεκινώντας από την Ελλάδα ως πιλότο, θα εγκατασταθεί σε πολλές ακόμα χώρες του Ομίλου Delhaize, η Oracle Hellas για το Oracle Cloud Development Hub που εδρεύει στην Αθήνα και εξυπηρετεί όλη την Ευρώπη και στους Ομίλους ΟΤΕ & Coca-Cola HBC για την επένδυση 43 εκατ. ευρώ που πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο Coca-Cola ΗΒC και αφορά την υλοποίηση από τον Όμιλο ΟΤΕ του Data Center που εξυπηρετεί 28 χώρες. Η βραδιά της τελετής συνεχίστηκε, με ποτό δίπλα στη θάλασσα, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και συγχαρητήρια στους νικητές.

IMPACT BITE AWARDS 2015

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας δίπλα στο κύμα, με την παρουσία όλης της αγοράς Πληροφορικής / Επικοινωνιών και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου στο Balux Prive, η Τελετή Απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) AWARDS 2015, τα βραβεία που διοργανώνουν το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στη χώρα μας, με έκδηλο τον ενθουσιασμό των στελεχών που ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν τα βραβεία τους.

IMPACT BITE AWARDS 2014

Στην περυσινή τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότεροι από 300 Διευθυντές Πληροφορικής και υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες του ICT κλάδου στη χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την κριτική επιτροπή των βραβείων.

IMPACT BITE AWARDS 2013

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, η τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence (BITE) AWARDS 2013.

Στην τελετή, όπου συμμετείχαν πλέον των 250 στελεχών της αγοράς, αξιωματούχων της κυβέρνησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας, παρουσιάστηκαν & βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, οι οποίες διακρίθηκαν βάσει μιας αδιάβλητης διαδικασίας, που θεσμοθέτησε το περιοδικό netweek της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κάθε χρόνο κατά την τελετή απονομής των βραβείων BITE λαμβάνει χώρα μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, καθώς επιβραβεύονται στελέχη που με την πορεία και τις πρωτοβουλίες τους διαμόρφωσαν τον κλάδο των ΤΠΕ όπως τον γνωρίζουμε σήμερα.
Στα τιμητικά βραβεία των ΒΙΤΕ Αwards έχουν απονεμηθεί βραβεία σε στελέχοι που επέδειξαν πλούσιο έργο κατά την επαγγελματική τους πορεία.

Business IT Excellence Awards 2013

IMPACT BITE AWARDS 2012

Σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό και αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence AWARDS 2012. Στην τελετή παρουσιάστηκαν & βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα αλλά και η επιχειρηματική αριστεία των εταιρείων ΤΠΕ.
Business I.T. Excellence Awards 2012